4,3
Tibet’te Yedi Yıl hakkında görüşlerin ?

2 Kasım 2011 tarihinde eklendi
filmi brad pitt almış götürmüş. bir insanın manevi duygularını kendi işinden uzak, kendi çocuğundan uzak, kendi yuvandan uzak nasıl geliştirdiğini izliyoruz.
27 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
fılmı bırakıp brad pitt i ızleyın fılmı almıs tek basına goturmus tek kelımeyle muhtesem hıc sıkılmadan ve merakla ızlıyecegınız bır basyapıt sıddetle tavsıye edıyorum
14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Neydi o beni derinden etkileyen replik: Siz hayatınızın her aşamasında zirveye tırmanmayı başaran insana saygı duyuyorsunuz...Ama biz kendi egolarını terkedebilen insana saygı duyarız. Bu filmi bence herkes izlesin. Çok güzel şeyler anlatıyor.
11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
uzun fakat asla sıkmayan her anını keyifle izleyeceğiniz bir film 9/10
6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Çok büyük bir keyifle izlediğim, bazı yerlerinde gözlerimin yaşardığı, çok duygu yüklü, insancıl, barışcıl bir film. Bence harikaydı..
16 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Brad pitt'in mükemmel oyunculuğuyla hayat verdiği,durağan ama anlamlı bir film.Yeni izledim izlemeseydim de olurdu ama fena sayılmaz
1 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
bir avusturyalının tibet te sevilişi maceraları.. Çok durağan ama brad pitt resmen sürükleyici süper bir tempo katmış filme.. Siyasi içerikleride barındıran.. Tibet kesişlerinin yaşamları adetleri vs gerçek hikaye sanırım birde.
13 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmi yazın izlemiştim yorumunu şimdi yapıyorum. her nedense filmle alakalı aklıma ilk gelen brad pittin ayakkabıları. film oldukça başarılı bir yapım uzun ama sıkmadan izlettiriyor kendini. benim gibi brad in hastası iseniz hemen izleyinderim.
25 Haziran 2005 tarihinde eklendi
işte yaa hayatımın filmi filmi izlerken içim gidiodu defalarca izledm we hiç sıkılmadm we sizinde sıkılmayacağınızdan eminim mutlaka izleyin hayatımda izlediim en anlamlı filmdi...;)
29 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Seyredemediğim, Scorsese ın "Kundun" u ile aynı dönem gösterime girmişti. Film de ki oyunculuğu iyiydi Pitt in...
30 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Çok önceden televizyonda izlemiştim bu filmi.. aklımda kalan pek bir şey yok zaten etkilenmemiştim bu filmden.. vasat
7 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Brad neden bu filmden dolayı Çine girme yasağı aldı anlamadım.
20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel bir film özellikle Tibet felsefesini sade ve orjinal bir dille anlatması belki de filmi izlenesi kılan belki de tipik bir batılı insanın Tibette kaldığı süre içerisinde adeta kendisi bile farkında olmadan değişimi ve bu süreçe Tibetin siyasal durumunun eklenmesi ve akıbetinde gelişen yürek burkan sonuçlar..

Ama şunu kabul etmek gerek çok harika bir film değil, izlenmelidir tabii ki büyük beklentiler olmadan ama... 8/10
30 Mart 2010 tarihinde eklendi
Tibet hakkında 2 saatlik bir belgesel gibi olan bu filmde,sinema anlatım dili açısından hiç bir şey yok,tamamiyle olağan,meraklısı olmayan için sonuna kadar boş,anlamsız dakikalar içerir.Birazda gösteriş ve bencilliğin iyi olmadığına dair mesajlar verir,oda olmasaydı 2 puan zor verilir.Brad pittin oyunculuğu dışında,film bence televizyonda raslanırsa öylesine bir göz gezdirebilebilir,izlerken bir yandan çay içip diğer yandan eş,dost akrabayla muhabbet etmek filmin anlaşılmamasına engel değildir.Oldukça basit6/10
8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
10 numara film harika müziklerine bittim emeği geçen herkesin eline sağlık.arşivlik.10/10