3,7
Yaratık: Diriliş hakkında görüşlerin ?
4 Eylül 2010 tarihinde eklendi
alien serisinin en ilginç filmi olmasının yanında serinin en zayıf halkası bu film ... Yinede yönetimiyle , efektleriyle , oyunculuklarıyla , yaratık sahneleriyle , müzikleriyle kısacası her şeyiyle oldukça başarılı bir devam filmi ... Alien seri olarak izlenmesi gerekir ... 10/8 ...
30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Film seri olarak çok iyi bence. Hele de bilimkurgu severler için nimet olarak tabir edilebilecek bir seri. Gece itibari ile serisini izlemeye koyuldum ahan da yeni bitti. Kaçtır izliyorum hep aynı zevk hep aynı korku :)
17 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Yaratık:Diriliş serinin noktalandığı son film.Fransız yönetmen Jean-Piear Junnet'in yönetmen koltuğunda olduğu bu film eskilerine oranla en çok para harcanmış bölümü bu da filmde kendini hissettiriyor.Özellikle 3.bölümünden sonra olmaz,devamı gelmez dediğimiz film çok iyi bir konuyla tekrardan karşımıza çıkıyor.Filmin en iyi sahneleride yaratıkların içlerinden birini kurban ederek kafeslerden kurtuldakları o sahne.Alienların tasarımları yine müthiş.Özel efektleri de çok iyiydi.İkinci filmdeki gibi yine bir çok yaratıkla mücadele ediyor klon Ripley(8 numara)Üstelik bu kez farklı bir yaratık daha var.Ailen en sevdiğim seri filmdir bu da ikincisinden bile iyi...
22 Mart 2003 tarihinde eklendi
Ne demek serinin yüz karası ya? Bence ikinci filmden sonra en iyisi . Ripley'in psikopat bir havada olması bayağı iyiydi. Bu arada Alien-V de ufukta gözüküyor.
27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bence güzel film.Serinin en iyisi değil belki ama kesinlikle izlemeye değer.Klonlama olayı bazı arkadaşlara saçma gelmiş galiba.Film şimdiki zamanda geçmiyor.Hatırlatmak istedim.
3 Kasım 2004 tarihinde eklendi
alien 4 suyu çıkan filmler serisine bir örnektir fakat her nasılsa yırtmıştır ripley hatrına ve alienlar hatrına ama serinin en zayıf filmidir garettie aliens ile alien resurrection aynı kefeye konamaz aliens türünde tektir zaten ilk iki film birincisi ridley scott un ikincisi james cameron un en iyi filmlerindendirler alien 3 dediiin gibi hayal kırıklığı diildir sadece cameronla action özellikleri kazanmışken alien serisini ÖZÜNE yani ilk alien filmine döndürmüştür zaten aliens ta ripley nin 'bu yaratık 24 saatten az sürede tüm mürettabatımı öldürdü' demesinden tek ve saklanıp avlanan bir yaratığın bile yarattığı korkuyu çok iyi açıklayabilir tabiii alien 3 ünde en kötü özelliği hicks i görememiş olmak filmde
29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi alien dı ve seriyi bundan daha iyi bitiremezlerdi bence 10 numARA
29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Benim favorim Aliens ve alien 4 kesinlikle ama 79 da çekilen ilk flimdeki yaratığın göğüs kafesinden çıkış sahnesinide es geçmemek lazım:)sigourney weaver'ın olmadığı bir Alien flimini de kabullenmek oldukça zor,son Alien & Predator fliminide sadece kraliçe için izledimm ama fena değildi:)))
23 Ekim 2004 tarihinde eklendi
SUPER SAHANE MUKEMMEL ne bileyim alien 2 den sonra 3 bi hayal kirikligiydi 4 le tekrar kendine geldi baska hicbir sozum yok !!!