bence de güzel değildi.yönetmenin değişmesi kesinlikle çok farklılık yaratıyor...neden özcen deniz’in gerçek sesiyle çekildi anlamıyorum.dizi böyle bitirilmemeliydi.:((
asmalı konak dizisini merakla ve beğenerek ve yayınlandığı günü bekleyerek izledim.ama filmi bana göre olmamış.eski heyecanı göremedim.kısacası beğenmedim.
zaten filmin yapılış amacı sadece ticaretti şimdiye kadar hangi çok tutulan dizinin finali sinemada yapıldı ki amacın bu olduğunu zaten biliyoruz nese gelelim filme öncelikle oyunların çoğu dizide dublaj kullanıyodu bu filmde dublaj kullanmamışlar ve özcan denizi bu dizide karizmatik yapan biraz da ses tonuydu özcan denizin normal ses tonu çok ince olduğu için çok komik olmuş bence ayrıca normalde dizi oyuncuları çok şık giyinirdi filmde ise beyaz takım falan giymişler ve iğrenç olmuş ayrıca çağan ırmak çekiodu diziyi ve dizide sarartma tekniği kullanıyordu bu da çok hoş gözüküyordu yönetmen kullanmamış ya o kadar .çok fark vardı diziyle film arasında sanki apayrı bi hikaye asmalının dizisi film olcak kadar kaliteliydi filmi tarzında dizi yapsan tutmaz bence veeeeeeeee en önemlisi seymenle bahar dışında hiç bi karakter doğru dürüst gösterilmemiş salihle zeynep noldu dicle dilara napacaklar veya şu anaklıma gelmeyen dizide yarım kalan dğer lşeyler hiç açıklanmamış BİR efsaneyi batırdılar..!
bu kadar güzel ve geniş kitlelere ulaşmış bir dizi bu kadar kötü bir filmle izleyiciye sunuldu.sonuç hayalkırıklığıydı tabiki...bunun en önemli sebebinin yönetmen değişikliği olduğunu düşünüorum.eğer bu filmi dizinin de yönetmeni olan çağan ırmak çekseydi kesinlikle böyle olmayacaktı.çünkü bizler diziyi onun gözünden izlemiştik.onun anlatımına,onun kamerasına alışmıştık.farklılık yaratma isteği her zaman iyi sonuç vermiyor.ben bu filme giderken ağlamayı bekliyordum.sanki komedi filmi olmuş.saçmasapan olaylar dizisiyle izleyicinin kafası karıştırılmaya çalışılmış.kısacası yazık oldu...başladığı gibi güzel bitmeliydi bu dizi
Zaten finali dizide yapmayıp filme bırakmaları hataydı, üstüne bi de yönetmeni değiştirerek hatalarını perçinlemişler. Yönetmen kendi çocuğunu oynatabilmek için aradan bikaç sene geçmiş gibi yaptı, diziyle hiç alakası olmayan bi film çekti. Diziden ayrı düşündüğümüzde sıradan bi film gözüyle bakabiliriz ama çoğu kişi gibi ben de diziyle alakalı olmasını bekliyodum....
acaba izlediğimiz asmalı konak değilde amatörce çekilmiş basit bir filmi.... ya ben dizinin tam bir müftelası idim dizi nerde bu sinema filmi nerde ... hele o sesler tam batırmış işi ama şayet dizi olmasaydı (yani diziyi çevrimemiş olsalardı) sinema filmini başka bir gözle izlediğimiz zaman farklı bir yapım olmuş psikolojik bakımından tama bir amerikan tarzı olmuş. bide filmin hakkını veren oyuncu ne seymen nede bahar hakkını veren sadece nancy hemşire hakkını vermiş oyunculuğunun haklımıyım sizce......