Küçük Buda
    3,7
    Küçük Buda hakkında görüşlerin ?

rudeonerudeone
    rudeonerudeone

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    bertolucciden başyapıtın kıyısından dönen bir eser daha.film hiç sıkmıyor ve sürüklüyor sizi,iki küsür saat çabuk geçiyor,fakat izlediğiniz en güzel filmlerden biri de diyemiyorsunuz,hoş bir seyirlik diyebiliyorsunuz sadece,ben beğendim,doğu kültürünü iyi yansıtmış ve budizm,reenkarnasyon,tibet,budistler hakkında önemli şeyler söylüyor.akılda kalıcı sahneleri çokça var,tercih edilebilir bir film olarak görüyorum.benim puanım 8dir.
    dayday-2000
    dayday-2000

12 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    film nasıl başladı nsıl bitti anlamadım öyle bir kapılmışımki izlerken... süperdiii....
    monopoly
    monopoly

2 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Uzak doğu kültürünü ,usta yönetmen farklı bir bakış açısıyla beyazperdeye yansıtmış.Başarılı bir çalışma olduğu kanaatindeyim,buda hakkında bilgi edinmek isteyenler için birebir.Uzun metrajlı ve belgesel tarzı filimleri sevenler izlesin derim.
    wolkiwolki
    wolkiwolki

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Bertolucci’nin Oryantal Üçlemesi’nin son halkası. Teknik ve sanatsal açıdan çok iyi. 10 üzerinden neredeyse 10 edecek bir film.Ancak hikaye bazı izleyicilere sıkıcı gelebilir.Herkesin zevk alacağı türden bir yapım olmadığı kesin.Bana sorarsanız da filmde bi keramet yok yani.Zaten epey sabır istiyo sonu getirmek, zira uzun sayılabilecek bir film; iki saatte az fazla.
    cihat1976
    cihat1976

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Bertolucci ustanın oryantal üçlemesinden Son imparator ve çölde çay filmlerini yıllar önce izlemiştim.Merak ettiğim bu filmi bugün izleyebildim.Usta Budizm ve Buda'nın hayatını görkemli,gizemli ve etkileyici bir şekilde anlatan bir sinema şölenine imza atmış.Özellikle Buda'nın hayatını ve geçirdiği değişimi,trans ve meditasyon sahneleri özel efektler desteğiyle eşşiz bir görselliğe sahip.Sadece ustanın takipçilerinin değil,her sinemaseverin görmesi gereken bir şiirsel bir başyapıt.
    adovic
    adovic

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    ancak reenkarnasyona ve budizme inananların hosuna gidebilir ben beğenmedim çok durgun ve sıkıcıydı
    orcesha
    orcesha

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Bu nasıl filimdi öyle gerçekten de sıkıcı.
    İzleyiciyi başında tutması için bence hiçbir neden yok.10 üzerinden 1