4,2
Amerikan Gangsteri hakkında görüşlerin ?
20 Ocak 2008 tarihinde eklendi
2007'nin en iddalı ve seyredilmeye değer filmirın oyuncuların üstdüzey performansları ve yönetmenin becerisi birleşince etkileyici bir yapım ortaya çıkmış.Hayatın acımasız gerçeklerini gözler önüne seren bu yapıtı herkesin izlemesi dileğiyle iyi seyirler dilerim......
23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Konuyu iyice harmanlıyıp sunmak budur.Uzun sahnelerdeki akılcı replikler ki oyuncuların rolleriyle alay edercisene güzel oyunları etkileyici.Crowe ve Washington iki ağır oyuncu ama sırıtmamış filmde.Crowe daha geri planda olmasına rağmen kendini hisseetiriyor.Washington zaten karakterine başlanmış tam olarak.Gangter filmleri hiç bu kadar akılcı çekilmemişti.Türünün güzel örneklerinden,izlenmeli.
25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle muhteşem.. oyunculuk konu kurgu herşeyiyle harika.. hiç bir karesnde sıkılmadım.. mutlaka izleyin.
25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Film gerçekten enfes olmuş.Film o dönem Amerika’sını çok iyi yansıtmış ama ben biraz daha heyecanlı olmasını temenni ederdim ve daha derinlere inilip danzel ve russel’ın karşı karşıya geleceği bir final bekliyordum
26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film kesinlikle harika...kadro konu enfes.bu kötü veren arkadaşlar da filmden anlamdıkları belli onların ancak gidecekleri kurtlar vadisi ırak vb.şu anda sinemaya gidilecek tek film bence..10/10
30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
'jamrebjk' isimli arkadaşa katılıyorum, bence de konu çok sıkıcıydı. Filme verilen 8 üstü nota güvenerek gittim ve çok ciddi bir hayal kırıklığı yaşadım. Açıkçası kurguyu takip etmekte bazen zorlandım diyebilirim. Amerikan filmlerinin son 10-15 yılda artık vazgeçilmezi olan 'F word' (fu..)’ün çok çok sık kullanılması ve cinsel öğelerin çok ön plana çıkması bence filmin en ciddi eksisi. İnsan bazen porno izlediğini zannediyor! Bir tek gerçek bir olaydan uyarlama olması ve sonunda, gerçekte olanların bize alt yazı ile iletilmesi çok hoşuma gitti. Bence 'izlenmemesi' gereken bir film. 10 üzerinden zar zor 6!
1 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bende izledim gerçekten denzel washington nun oyunculuğu süper film tipik amerikan filmi ama çatışma sahneleri ve filmin son sahneleri hakikaten iyi. İzlenesi bir film...
3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bazı filmler vizyona girmeden önce büyük merak uyandırırlar.Fırsatını bulup sinemanın yolunu tuttum ve nihayetinde "işte büyük yapıt" budur diyebileceğim bir film bekliyordum.
ne yazıkki büyük bir hayal kırıklığına uğradım. Denzel Washington ve Russell Crowe'un ustalığı dışında filmde özgün hiçbir şey yoktu olaylar tahmin yeteneğini hiç zorlamayan bir yapıda ilerledi bildik yemekler sunulmuştu önümüze ve beklentilerimi boşa çıkartan bir film izlemiş oldum.
10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bekledğimden kötü cıktı.bence böyle amerikan filmlerine para kazandıracağımıza türk filmlerimize yönelmeliyiz.vizyonda her hafta en az 1 türk filmi oluyor.sadece d.washington iyiydi
11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
lucas karakterını herhalde denzel washington dan baskası oynayamazdı bu kadar iyiy bir oyunculuk görmedım bence yine oscar ı alır.russel crowe da en iyi yardımcı erkek bence.filme gelince ilk başlarda biraz sıkılabilirsiniz ama sonra film birde sizi içine alıyor öz.o zamanın amerikası çok iyi yansıtılmıs bene oscarlık bir yapım kesinlikle izleyin derim.olumsuz eleştirilere aldanmayın ve izleyin
5 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Güzel bir filmdi biraz sıkıcıyda beklidigim aksiyonda geçmedi Oyunculuk ustalıkla işlenmiş...
10 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
film çok durağan ve zaman zaman çok sıkıcı bir film .
27 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
10luk bir film. ne denebilir ki. süper kadro süper oyunculuk süper müzikler süper senaryo. süper film
6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten cok etkileyici defalarca izlemek istiyor gercek hayattan alındıgını bildiğim için ayrıca özenle izledim sanki o tarihte o sahnelerde bende ordaydım bravo denzel bravo adamım
19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bir ridley scot örneği sanırım adamın elinin değidiği her film bir eser gibi bu da harika bir örnek hele denzel washingtonun restoradan çıkıp adamı vurması sonra hiç bişey yokmuş gibi tekrar gelip masasına oturduğu sahne.gülsem mi ağlasam mı kızsam mı karmaşık bi durum içinde kalıyosun kaçırılmaması gereken bir yapıt 10/10