4,2
Amerikan Gangsteri hakkında görüşlerin ?
22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Oyunculuk başarısını ön planda tutan bu filmden fazla bir beklentiyle gitmek dogru olmaz diye dusunuyorum.Cunkü film yasanmış bir olaydan esinlenilmiş..Filme fazla birsey katılamaz ve ellerindeki malzemeyi en iyi nasıl kullanırıza bakarlar..Bu filmdede bunu cok basarılı yaptıklarını dusunuyorum Russel crowe performansı süper olmasada denzel washington icin deger diye düsünüyorum.. 10/9
30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Mutlaka izleyin bu filmi.Öyle süresine bakıp da sıkılırım falan diye düşünmeyin.Olay o kadar iyi işlenmiş ki iyi oyunculukla bir araya gelince kesinlikle sıkmıyor.Tüm anlatılanların gerçek olduğunu düşününce de filme farklı bir açıdan bakmaya bailıyosunuz.
4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
amerikan gangsteri sizin güzel film izleme hakkınızı resmen gasp ediyor.çok ağır tempoda işleyen sıkıcı ve vasat bir film olmuş çok vaktim var ve kolay sıkılmam derseniz izleyin :)
13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film güzeldi fakat birazda ağırdı Denzel Washington'un oyunculuğu üst safhalardaydı film oscara aday değil ayrıca bu film Scarface filminin kopyası gibiydi birazda klasik kokain ticareti ordan büyüme gelişme ve sonunda tabiki çöküş ama Ridley Scott filmi güzel bir şekilde işlemiş.
15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film eroin ticaretinin nasıl olduğunu ve bu işte gerçekte hangi insanların olabileceğini/olduğunu çok iyi bir şekilde göstermiş.
16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
MY MAN..harika süper bi film..arkadaşlar kolay kolay film beğenmem ama gelde bunu beğenme..ilk bölüm yavaş diye sıkılmayın..2.bölümü süper hızlanıyor..denzel ve ruusssel gerisi boş..
17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
denzel washington'un bu filmdeki oyunculuguyla bu sene oscar adayi olmamasi bana biraz haksizlik gibi geldi. filme gelicek olursak biraz yavas ilerlesede kesinlikle kacirilmamasi gereken bir film...
8 Mart 2008 tarihinde eklendi
ayıf bir film.R.Crowe kendi kabuğunu kırmış başarılı sayılır .D. Washington ise her zamanki standartlarında bir oyunculuk yapmış .Şimdi insan bir fişlmin oyuncularına takılıyorsa ilk önce bilinki hikaye zayıftır ve çok sonradan sıra ona gelecektir. Ridley scoot her filmini heyecanla beklediğim bir yönetmen ama beni hayal kırıklığına uğrattı.. Filmin finali bence iyi değildi.evet hikayeyi düzgün anlatmış eyvallah atmosfer iyi ama yetmez.tek baba laf silahlı saldırıya uğrayan D. Washington'a mafya babasının ettiği laftı "Sana ateş eden başarıydı"takdir seyircinin.
31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi fakat yönetmen fazla uzatmış ve biraz sıkıcılaştırmış... 8/10
24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
her.sahnesi.ve.oyunculuklarıyla.gerçek.bir.başyapıt.10/10
27 Ekim 2008 tarihinde eklendi
gerçekten muhteşem bir film..kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim..filmin yaşanmış olması filmi daha da etkili kılıyo..
2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Denzel, kendini aşan bir oyuncu.. İspatı da bu filmin karelerinde gizli.
15 Ocak 2009 tarihinde eklendi
1 puanı kırdım çünkü filmde Lucasın çarşı içinde bir adamı kafasından vurması ve olay yerine polisin gelmemesi beni biraz düşündürdü.Her ne kadar Lucas güçlü bir adam olsa da böyle olmaması gerekirdi.
5 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Film çok yavaş ilerliyor bir daha hızlandırsa temposu daha da artırılsaydı.Daha güzel olurdu.
7 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Çok hoş izlenesi bir film.Denzel müthiş bir oyunculuk sergilemiş denzel 10/10 american gangster 10/8 izleyin.