rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
3 Mayıs 2017 tarihinde eklendi
Billy Wilder'ın muhteşem eserlerinden biri daha. İnsan doğasının, hırsının, bencilliğinin 65 yıl öncesi ile günümüzde hiçbir farklılık göstermediğini bir kez daha bu film ile göreceksiniz. Her açıdan çok başarılı. Kirk Douglas harika. Filmin zaten konusu ve ilerlemesi muhteşem. Görülmesi gereken klasiklerden biri.
Klasik sinemanın en büyük yönetmenlerinden Billy Wilder ustanın en iyi filmlerinden unutulmaz toplumsal taşlama.Chuck Tatum rolünde hep oyunculuğunu abartılı bulduğum Kirk Douglas müthiş kompozisyonuyla en iyi performansını verip döktürmüş.Mutlaka izleyin.10/10
Sinema tarihinin en büyük yönetmenlerinden olan billy wilder dan çok önemli bir film ? Sistem eleştirisini çok iyi yapan ,oyunculuklarıyla kendine hayran bırakan , yönetimiyle kendini aşan müthiş bi klasik :D?Üstünde durduğu konu için dahi izlenebilecek bir yapım? 10/9