yıllaaaaar önce televizyonda izledim ve bir şey hatırlamıyorum,fakat çok çok berbat değilsi sanırım,sıradan bir filmdi,türk sinemasını bugünden 8 yıl öncesine göre değerlendirirsek çok da berbat bir film değildi sanki.sadece kötüydü.
Uzun zaman nce izlemitim.. vasat bir film.. filmin fantastik boyutu etkileyicilikten ve kaliteden uzak olsa da sempatik gelmiti bana.. hlya avarn oyunculuunu beenirim.. kalbin zaman, 2 gen kz, salkm hanmn taneleri gibi filmlerde oyunculuu ok iyiydi.. ama bu filmde vasatt.. 4/10
Çekildiği dönem kötü bir Türk filmiydi sadece,şimdi yönetmenine ve yapımcılığını yaptığı işlere bakınca neden böyle yerlerde sürünen bir rezalet olduğu daha bir mantık çerçevesine oturuyor.Yetmezmiş gibi en az film kadar kötü oyunculuğuyla Kenan Işık var ki tahammül sınırlarını zorluyor gerçekten.
film aşk üzerine kurulu ancak anlatılan aşk hikayesine inanmak biraz güç.bi de herkes kendi yeteneğini göstersin(kenan ışık'ın şiir okuması)diye yapılmış bi film.
bence bu filmde kenan ışık heba olmuş...zaten hülya avşarın oyunculuğu bence bi berlin in berlinde iyiydi...birazda salkım hanımın tanelerinde...bide hani konuyu anladık bi aşk hikayesi niye böyle saçmasapan bağlanmış ki ben orasını anlayabilmiş değilim..???
Yıllar önce sinemaya hadi türk filmlerine destek olalım diye gittiğim ve bir kez daha (o zaman için) hüsrana uğratan ve beni tekrar ve tekrar yeni dönem türk filmlerinden nefret ettiren saçma sapan film.
Türk sinemasının yükselişe geçtiği bir dönemde,türk sinemasını baltalamak adına çekilmiş bir film olduğunu düşünüyorum.Hayatımda film izlerken iki kez acı çektim birincisi yeşil ışık filminin 1.cd’de,ikinciside yeşil ışık filminin 2.cd’de.Bir söz var yiğitti öldür ama hakkını ver.Filmin tek hoşuma giden tarafı filmin bitebilmesiydi.Belki film hakkındaki yorumumu abartılı olabilir ama bu tarzda filme bu tarzda yorum yapılabilir.1/10
yeşil ışık benim bir hayli hoşuma giden bir film oldu.böyle bir senaryoyu filme çevirmekte bence türkiyede yürek ister.en başta faruk aksoyu tebrik ederim.oyunculuklar bir harika .özellikle haldun dormen ve hülya avşar.kenan ışık biraz onların gerisinde kalmış.bu kadar eleştriyi hiçte haketmiyor bu film.bence sezonun en kötü filmi son du.hıncal uluça gereken cevabı faruk aksoy ve ilker inanoğlu zaten verdi.daha filmi bile izlememiş ileri zekalı hıncal ? hiç kimseye aldırmayın ve gidinde doya doya bir aşk filmi izleyin.türk sinemasına köstek değil destek oluun.....
bence bu film için yapılan yorumlara son noktayı geçtiğimiz perşembe ya da cuma günü hıncal uluç köşesine yazdığı yazıyla koymuş. eksiksiz bir gözlemle çevrilen bütün dolapları ortaya koumuş. okumanızı tavsiye ederim. not: köşesi sabah gazetesinde