oldukça beğenmiştim bu filmi...van damme ın çoğu kişinin düşündüğünün aksine sadece kaslı maslı dövüşen bi oyuncu olduğuna inanmıyorum,evt belki süper de değil ama gerektiğinde rolünün altından çok iyi kalkabiliyo,duygularını iyi yansıtıyo karakterin,bu filmde de o yeteneğini fark ediyoruz...izlenesi bi yapım :D
Van Damme nin en çok sevdiğim ve içinde Dövüş ten başka bir çok felsefi ögelerinde bulunduğu çok yönlü ve başarılı bir film
Sevgilisinin Tren Garındaki Hüsranı Guido nun Vurulması En Sonunda Kumarbaz olan adamın Van Damme yi kurtarması Zenci nin Arapların arasına Yollanması ve Ölüm Sahnesi Ve Tabi Fİlmin Sonundaki Arapların Arasından Van Damme nin yürekli bir biçimde çıkışı
Aslında Van damme ın filmlerini sevmem.Tarzı bana hitab etmiyo.Ama bu filmi beğendim.Anlatım ve gelişen olaylar bence etkileyici.Bu tarz aksiyon filmlerini severim.
brad pitt nasıl truva da tom cruise nasıl the last samurai da değişik bir performans gösterdilerse van damme de bu film de aksiyon sahnelerinden ziyade daha çok bir savaş ortamında kendini ülkesini savunmak için çabalayan bir kişinin cesaretini göstermekte ve de oldukça başarılı bir performans göstermiş film de kesinlikle bir mantık hatası yok eskiden yaşanmış bir olayın gerçekçilik payının da olması filme ayrı bir hava vermiş
Müthiş bir film,yönetmenlik harika.Özellikle filmin başındaki boks sahnesi çok iyi çekilmiş.Filmin tek eksisi ise sonu.Sonuç olarak Van Damme’ın çok çok iyi filmlerinden.( ayrıca Van Damme’ı tekrar boksör olarak görmek isterim).
Van Damme nin en izlenebilir filmi olduğunu düşünüyorum.özellikle filmin başında ortaya çıkan dövüş sahneleri yine klasik bir van damme filmiymiş gibi geliyor insana.ancak filmin ortalarına doğru ilginç bir hal alıyor.açıkçası van damme i bu rolde pek alışık bulmadım.ve bir gün van damme nin filmini beğeneceğim aklıma gelmezdi
van dame nin en güzel filimlerinden bir tanesidir kousu da iyidir ama bu flime bu kadar az puan verilmesine üzüldüm sırf van dame sevmiyosunuz diye yaplmaz değilmi