Üç Renk: Beyaz
4,1

gogola
gogola

1 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Serinin en akıcı ve sürükleyici olan filmi. Senaryo gerçekten güzel ve şaşırtıcı, beyazı kırmızı kadar vurgulamıyor ama kırmızıdan iyi. 6 puan
hero47
hero47

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Uclemenin en neseli,en izlenebilir olani diyebiliriz...Adamin oyunclugu takdire deger,intikam icin denedigi yolsa hayli ilginc. Anlamlar guzel oturtulmus: madeni para,hapishane, birbirlerine olan ustunlukler... Anladigim kadariyla Beyaz rengini de gelinlik de kullanmis ve yakismis ama birkac metafor daha beklerdim
moi-ibo
moi-ibo

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ben beyazı maviden sonra izledim ve düşünüyorum ki vermek istediği mesajı izleyenleri filme daha çok bağlayarak veriyor
polonyalı adamın doğallığını çok sevdim kadın bilinen güzellerden biri bence belki biraz daha masum bir tipi var
Tuncay E.
Tuncay E.

11 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
Bir onceki filmde oldugu gibi fazlasiyla bilinc alti mesajlari var,surekli beyaz ve esitlik islenmis ama gün gibi ortada degil takdir edersiniz ki yonetmenin sanat anlayisi bu ve bence gayet basarili... Sadece esitlik uzerine degil yeniden dogus uzerine de kullanmis beyazi ; beyaz guvercin ile yeni bir sayfa baslatmis bas rolun hayatinda. Bircok sosyolojik ve siyasal mesaj icerigi de var tabii. Sosyalizmin yerini kapitalist, serbest piyasa ekonomisine birakmasi, esitlikten ziyade adalet kavramimizi sorgulatiyor bize bir anda.