Jurassic Park 3D
    4,4
    Jurassic Park 3D hakkında görüşlerin ?

handanunal
    handanunal

29 Haziran 2005 tarihinde eklendi
    phtona katılıyorum.yapım yılına göre bayağı iyi efektler var.Çocuklara bişiyler öğreten, 10 kere izlense bile etkisinde hiç bişi kaybetmeyecek ender filmlerden biri.
    esat-ozcan
    esat-ozcan

6 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    david koepp in senaryosunu yazdığı filmler her zaman tutmuştur zaten.
    teomansonmez
    teomansonmez

5 Şubat 2005 tarihinde eklendi
    BENİ ALTI YAŞIMDA SİNEMA PERDESİNE KİLİTLEYEN VE İLERİDE BENİ BİR MESLEK OLARAK SİNEMAYI SEÇME İSTEĞİMİ ATEŞLEYEN DEV YAPIM JURASSİC PARK.BEN SPİELBERG'İ DE İLK BU BÜYÜK YAPIMLA TANIDIM.YAZAR KİNG'DEN SONRA BİR FANATİĞİ OLDUĞUM MİCHEAL CRİCHTON'UN AYNI ADLI ÇOK SATAN ROMANIN SİNEMA UYARLAMASI FİLMİN SENARİST KOLTUĞUNDA DAVİD KOEPP'İ GÖRMEKTE BAŞKA OLAY YAPIMLARDAN BİRİ.JURASSİC PARK'IN YÖNETMEN TAHTINDAKİ STEVEN SPİELBERG'E NE YAZIKKİ ÖDÜL KAZANDIRMAMIŞ OLAN BU BİLİM-KURGU-GERİLİM EN İYİ KURGU-EN İYİ ÖZEL EFEKTLER-EN İYİ SES VE EN İYİ ÖZGÜN MÜZİK SEÇİLEREK 93 YILINDA 4 DALDA OSCAR KAZANMIŞ OLDU.GERÇEKTE BU ÖDÜLLERİ SONUNA KADAR HAKETTİ JURASSİC PARK.MÜKEMMEL MAKET TASIRIMLARI VE EFEKTLERİ-MÜKEMMEL HİKAYESİ -HARİKA FİLM MÜZİĞİ İLE KESİNLİKLE BİR DEVRİM.CRİCHTON İYİKİ BÖYLE BİR ROMAN YAZMIŞ VE İYİKİ SPİELBERG'DE BU FİLMİ BAŞARIYLA SİNEMAYA ADEPTE ETMİŞ.BEN FİLME*****(ÇOK İYİ)NOTUNU VERİYORUM.BU ARADA ELİŞTİRMENLER FİLMDE BAZISI ÇEKİMLERDEN BAZISI İSE SENARYODAN KAYNAKLANAN HATALAR BULDULAR.AMA BEN BU TİP DETAYLARI GÖRMEZDEN GELEBİLİRİM.BUNA HAZIRIM.
    rradikall
    rradikall

7 Aralık 2004 tarihinde eklendi
    KESİNLİKLE BİR KLASİK 2.3. FİLMİDE İZLEDİM AMA MAALESEF 1.Sİ EN İYİSİ AMA DİĞERLERİDE KÖTÜ DEĞİL VE EVET BİR ARKADAŞIMINDA DEDİĞİ GİBİ EFEKT OLARAK BİR DÖNÜM NOKTASI
    garrettie

EFSANE BİR FİLM.ÜSTELİK YÖNETMEN STEVEN SPİELBERG
    MuR@T G.
    MuR@T G.

25 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    Bu filmin gösterimde olduğu yılı hatırlıyorum da yer yerinden oynamıştı televizyon programları gazeteler günlerce bu filmden bahsetmişti ben ancak 8 sene sonra televizyonda izleyebildim ama izledikten sonrada belkide 8 sene içerisinde dinazorlarla ilgili yarısından fazlasıda bu filmin taklidi olan filmler izlediğimden midir bilinmez bu film abartıldığı kadarda güzel gelmemişti belkide 93 yılında sinemada izlemiş olsaydım daha farklı olacaktı sanırım ama yinede dinazorların olduğu tüm sahneler dört dörtlük.
    -Lord-
    -Lord-

22 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    10 yılı aşkın süre geçti ama hala muhteşem.....
    f-corleone
    f-corleone

18 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    yıllar önce izleyince beğenmeyen var mı diye merak ediodum ama burda yokmuş:)) harikaydı ya.. izlediimde o kadaretkisi altında kalmıştım ki sonra kitabını bile okumuştum..
    Aslıhan Gayyurhan
    Aslıhan Gayyurhan

17 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
    İzlerken son derece heyecan duyduğum bir film. Süper!
    serhatonce26
    serhatonce26

27 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
    süper bir film özellikle görsel efetkleri çok güzel
    erzincansporlu
    erzincansporlu

16 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
    Evet diğer çoğu film gibi bununda devamı aynı başarıyı yakalayamadı. Mükemmele yakın bi film.. Sıralama yapayım bari, 1-3-2
    ozanhamdi
    ozanhamdi

7 Nisan 2004 tarihinde eklendi
    O sahne yok muuu? Sam Neill'in dinozorları açık alanda gördüğü ilk sahne... Yüzündeki o şaşkınlık, heyecandan yere çöküşü, gözlerinden gelen yaşlar, aklıma kazındı o sahne. Rüyada gibi izlemiştim filmi ilk seyrettiğimde. En güzel Spielberg rüyalarından biridir bu film belki de. Ama devam filmleri ne yazık ki aynı başarıyı yakalayamadı.