KaliteTAKİP
20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
meg ryannnnnnnnnnnnnn arkadaşlar film çok iyi eğlenceli konusu farklı ve iyi bir anlatım komik iyi oyunculuk yani türünün iyilerinden şiddetle tavsiye ederim
Komedi - Romantik dalında bence bir numara bu film.. senaryo çok güzel, ben çok beğendim filmi. ve bir de meg ryan var tabi, hala çok tatlı, hem de bu kadar yaşlanmış olmasına rağmen..
Güzel bir film.Yer yer sıksa da genel olarak eğlenceli bir film.Ayrıca, aşk ilişlkisinde insanların burnunun ucunu görmede ne denli başarısız olabildiklerini de anlatıyor.Romantik bir komedi ama sıradan olmanın kalıplarını aşanından :))) AYrıca Meg Ryan çok tatlı :)))))
harikaydı... battaniyenin altında ellerinde popcornla tv izler gibi duvara yansıttıkları görüntülerle nişanlılarının tüm akşamlarını izlemeleri sahnesi çok hoşuma gitmişti ve çok orjinal bulmuştum bu fikri...
arkadaş tavsiyesinin bu kadar güzel olacağını ummazdım.. romantik komedi tarzındaki en guzel filmlerin arasında.. hele hele meg ryanın öç almak için sarfettiği çaba tamamen takdir edilecek türden.. sandra bullock filmlerinden çok daha kaliteliydi..
bence olağan üstü bi performans daha meg ryan dan sanki sadece bu roller için yaratılmış bir çok filmdeki gibi harika bir iş çıkarmış ama ona eşlik eden oyuncularında performansları iyi olunca ortaya izlenmeye değer bi film çıkmış eğer gerçekten romantik komedi sevenlerdenseniz kaçmaz on numara bi film mutlaka izleyim
megiye olan aşkım 10 kat daha arttı fılmı yaklaşık olarak 6. ızleyişim . evde bekliyo canım sıkkın olunca ızliyorum .meginin diğer filmleri gibi . bir insan bu kadar şirin olabilir ancak. ben 22 yaşındayım ama onu her zaman kabul ederim