Kıyıda köşede kalmış,imdb puanı da kalitesine göre gerçekten düşü pitt süper oynamış adeta early karakteriyle bütünleşmiş,konu bilindik ama işleniş güzel 8/10
Benzer bir şekilde işlenilmiş pek film olmadığından kıymeti bilinmesi gereken 90lar filmlerinden bir tanesi.Brad Pitt muhteşem oynamış, aynı şekilde her daim favorim olan J.Lewis te fazlasıyla tatmin ediciydi.Gerilim dolu ve başarılı bir yol filmi.8/10
Brad Pitt muhteşem.Bugüne dek en iyi performanslarını bu filmdeki manyak katil Early Grayce rolüyle sergilediği bir gerçek.İnanın insanı fazlasıyla tedirgin etmeyi başarıyor karizmatik aktör.Juliette Lewis Korku Burnu filminden sonra yine kafayı sıyırmış-sadist bir katilin arasında kalan bir kızı oynuyor.Bence mutlaka izlenmeli...
brad pitt kötü adam rolününde altından kalkmış.julie lewis ise early nin spastik sevgilisi rolünde gayet başarılı..değişik senaryo ilginç bir film.izlemeyenler için söylüyorum..izleyin pişman olmazsınız.
Öncelikle yol-yolculuk filmlerini sevenlerin kaçırmaması gereken bir gerilim.Pitt ve Lewisin oyunculukları da çok çok iyi.Pek fazla öne çıkamamış bir film olsada izlenilmesi önerilir.10/8
Herşeyden önce Brad Pitt yine her zamanki gibi oyunculuğunu konuşturmuş gerçekten de. Onun haricinde Juliette Lewis müthişti hatta filmdeki en sevdiğim karakter oydu diyebilirim:)