Kalbürüstü oyunculukları olmasa izlemesi zor bir şekle bürünecekken,en azından bu haliyle bir kez şans verilmeyi hakediyor.Sean Connery'yi de artık filmlerde göremeyeceğimiz düşünülürse...Yalnız en sonunda denediği defalarca sürpriz yapan finali beni filmden soğuttu.
Soygun filmleri kategorisinde çok iyi bir yere konulamayacak bir film olsa da Sean Connery'nin oyunculuğu ve Cathrine Zeta-jones un tatlılığıyla izlenmeye değer bir film olduğu söylenebilir. Evlenmeden önce çok güzel kadındı gerçekten de (7/10)
Sean Connery gibi bir ustanın varlığını ve Catherine Zeta-Jones güzelliğini sonuna kadar kullanan eğlenceli ve süprizli bir hırsız polis filmi geçen on yılı aşkın sürede çabuk eskidiğinide söylemek mümkün.
Sean Connery’i bu yaşında böyle bir aksiyonda görmek çok hoştu. Bence çok başarılı bir aksiyon Kurda Tuzak. Zeta jones’ta Conney’e iyi ayak uydurmuş. Çok zevkli ve heyecanlı bir film.
insanı düşündüren ama bir o kadar değişik bir kurguya sahip ender soygun filmlerinden ...katherina nın o lazerlerden geçme sahnesi nasıl unutlur ki...... :))
soygun ve casusluk türünden filmleri oldum olası çok sevmişimdir...ve birde böyle bir konuya sahip filmde en sevdiğim aktör boy gösteriyorsa o film benim için tekrar tekrar izleyeceğim bir yapım olur...ve işte kurda tuzakta benim için özel bir film.her ne kadar sean connery ve zeta jonesu aradaki yaş farkından dolayı beyazperdenin en uyumsuz çiftleri arasında üst sıralara yerleştiren anketler yapılmış olsada...gerek adrenalin gerek alevlenen bir aşk...benim için kafi gelen the entrapment arşivimde yer vermiş olduğum...başarılı bir sean connery filmidir...