JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Bu film ne anlatıyor ve hangi akla hizmet çekildi anlayan beri gelsin.Senaryo problemlerini geçtim,inanılmaz ağır tempoda ve bir o kadar da sıkıcı.Russell Crowe hiç bir işe yaramayan Ridley Scott ortaklığı olmadığında da iyi proje seçemiyor.Tek kelimeyle yazık!
Russel Crowe böyle bir filmde ne arıyor anlamak mümkün değil. Gladyatörü oynamış bir oyuncunun böylesi uçuruma sürüklenmesini anlayamıyorum. O kadar kötü seçimler yapıyorki artık. Bu film tek kelime ile kötü bir film. Ne anlatmak istiyor, derdi ne anlamak mümkün değil. Böyle tabirleri pek kulanmam ama saçma sapan bir film.
Film özellikle yer yer sıkıcı ama gene de sonunu merak ettiğim için izledim...Filmin senaryosu kitaptan uyarlamaymış o yüzden daha çok ilgimi çekti..Hapisten çıkarılan seri bir katille onu tekrar hapise göndermek için iz süren polisin hikayesi denebilir..Ama aslında filmdeki esas nokta sanırım seri katile umutsuzca aşık olan kız...Bence değişik bir konusu var izlenebilir...