KaliteTAKİP
26 Aralık 2013 tarihinde eklendi
konusu sizi bir hayli etkileyen yer yer güleceğiniz iyi oyunculuk ve tam bir aile filmi olarak izlenilmesi kaçınılmaz oluyor tavsiye ederim iyi seyirlerr...
Açıkçası tahmin edemeyeceğim bir durum üzerine kuruluydu senaryo. Ve çok hoşuma gitti. Belli bir yerde ufak sıksa da gayet başarılıydı. Amor fati kavramını karakter üzerinden görebilmemiz mümkün. Tavsiye ediyorum.
Eski olmasına rağmen izlemesi son derece keyifli bir film,senaryo olarak zaten çok orijinal üstüne birde güldürü ve romantizm sosları eklenince süper bişiy çıkmış,bu zamana kadar gözden kaçırıp izlemediğim için şaşırdım!
Filmi uzun zaman önce seyretmiştim, dün itibarıyla gene izleme fırsatı buldum. Teması çok sıradışı. Etkileyici ve gülümseten bir yapım. Mutlaka izleyin .
Ne güzel güldürüyor bu film insanı, kusursuz kurgulanmış romantizm ile fantastik öğeleri iç içe geçirmiş çok tatlı bir klasik, her arşivde yer alması lazım.
Senaryo ve kurgusu üst seviyede. Buna Bill M. ve Andie M. nin oyunculuğu eklenince karşınıza çok ama çok güzel bir romantik komedi bunun yanında hafif fantastik öğeler... Sürekli derim bu yapımlar büyük bir bütçe gerektirmez ama senaryo ve kurgulama işte budur. 9/10
İzlerken kesinlikle vaktin nasıl geçtiğini anlamadığınız harika senaryosuyla sizi hem düşündürüp hem de içine alıp saran sımsıcak bir film.Bill Murrayin performansı harika.İzlenmesi gereken filmlerden bir tanesi.
İzlerken epey bir keyif almıştım . Bu filmi epey bir süre önce izlemiştim . Hala hatırlıyorum tamamını . Süper bir film izleyin tavsiye ediyorum başka söze ne gerek var yeter bu kadar :) . Puanım 9/10 .
Anlatılmaz yaşanır denecek filmlerden.İzlerken yer Back To The Future esintileri var lakin bu film pek çok filmin de önünü açmıştır.Ayriyeten sırf işlediği formasyon değil her yaşadığımız saniyenin,dakikanın vs kıymetini bilmemizi gerektiğini,her anımızı dolu dolu yaşayıp hayata pozitif bak diyen müthiş bir filmdir.