Bugün Aslında Dündü
4,4

finanli
finanli

8 Ekim 2008 tarihinde eklendi
başlarda çok akıcı olmamakla birlikte filmin ortalarına doğru film gerçekten çok güzel bir hal alıyor.beyazperdenin filmin türü kısmında belirtilen özelliklerin gerçekten tümünü hakediyor keyifle izlenebilecek hoş bir film...
profilci300
profilci300

1 Mart 2008 tarihinde eklendi
yıllar önce izlemiştim ama çoğu sahnesi hala aklımda olan çok sıcak ve samimi bir film (saçma bi tanım oldu bence de) izlenmesi gereken falan demiycem ama izlenmeli gene de:)
Hasbihal
Hasbihal

19 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Ne anlatmak istediği pek anlaşılmayan bir film. Açıkçası beğenmedim. Her gün aynı şeyleri yaşayan bir adamı farklı bir şekilde anlatmaya çalışmışlar ama bence olmamış sıkıcı yani. Ama Andie MacDowell'in güzelliği insanı büyülüyor.
ekrembilo
ekrembilo

16 Mart 2007 tarihinde eklendi
filmin ilk 20 dakikası insanı oldukça sıkıyor fakat filim yavaş yavaş hareketleniyor ve güzel sıcak bir ortam oluşturuyor bir baş yapıt olmasa da izlenebilcek oldukça iyi bir film.
trapper
trapper

6 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Çok sıkıcı.Herkesin beğenisi farklıdır.Puana aldanıpta büyük beklentilerle izlemeyin derim...
salih-79
salih-79

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bu film kesinlikle arşivlik bi film arkadaşlar sakın kaçırmayın...mutlaka edinin bu filmi...defalarca izlenebilecek bi film...her izlediğimde farklı bi yönünü yakalıyorum...kurgusu mükemmel ve ayrıca herkese ders verici nitelikte bir film...hayatı her zaman için olumlu algılamamız gerektiğini öne sürüyor...pozitif düşünce ve iyimserliği savunan bir film...
carryon-2
carryon-2

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Hayatın değerini anlamanızı sağlayak ve sizi bolca güldürecek süper bir film . Kesinlikle izleyinn.... 10/10
oxuss22
oxuss22

12 Şubat 2010 tarihinde eklendi
"Fİlmde eksik birşeyler var" yorumlarına katılıyorum. Ben 9/10 diyorum bu filme. 1993 yapımı film.. onun için bazı eksikleri olabiliyor. Ama muhakkak izlenmesi gerekir.
kadir2144
kadir2144

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
mukemmel bi flimdi.ama hiç bir yerde cd sini bulamadım.bu arada buna benzer bir flim daha vardı.onda da aynı sekilde adamın biri hep aynı gunu yasiyordu.grondhogdayden biraz daha eski bir flimdi adını bilen var mı?
Gamefix Store
Gamefix Store

17 Aralık 2024 tarihinde eklendi
Keyifli ve güzel bir filmdi. İzlemenizi tavsiye ederim. Zamanınız boşa gitmez merak etmeyin. Puanım 5 üzerinden 4.
amatcimbom
amatcimbom

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
acikcasi eski yapim oldugu icin surekli izlemeyi erteledigim bir filmdi neyseki bu gece izleyebildim.gercekten cok etkilendigimi soyleyebilirim.huzunlendim,guldum,eglendimde gercekten.cok guzel msjlari olan bir film.son zamanlardaki guzel film kitligindan film izleme istegim kalmamisti,tam zamaninda izlemisim diyebilirim:)kacirmayin derim
Ömer Tane
Ömer Tane

11 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
Film baştan sona cinsellik üzerine kurgulanmış. Cinsel sahneler sürekli öpüşme sahneleri sizi rahatsız etmiyorsa izleyebilirsiniz.
mgvfevzi2
mgvfevzi2

3 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bill murrayin kişisel performans dalında tavan yaptığı bir film. öte yandan insanın bir an durup etrafına bakması ve kendini tanıması açısından ince yaklaşımlar taşıyan gerçekten özgün sayılabilecek bir film. burada muhtemelen senaryodaki toplumun hayat koşuşturmacasında gözettiği alçak değerleri açık ve net bir şekilde gösteren ve ulvi duygulara ve değerlere dem vuran neşeli bir bill murray klasiği.
Hayat Durukan
Hayat Durukan

15 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Tamam bir konu ve senaryo var ama bu konuyu bir şeye bağlasalarmış keşke gelişine olmuş biraz neye göre oldu sonu anlamı yoktu sevmedim bu yüzden çok tekrara düştü bir de sıktı biraz beğenmedim puanım 2