ozanhaco
27 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Paunına ve yorumlara bakınca filmi izleyeyim dedim.Çok pişmanım.Film aksiyon harici yüzüne bakılacak cinsten değil.Tutarsızlıklar saçmalıklar birbirini izliyor.Konu diye birşey asla yok.Eğer kaliteli bir film izleyeceğim diyorsanız bu filmi rahatlıkla pas geçebilirsiniz.İzlenecek çok kaliteli filmler var değerli vaktinizi boşa harcamayın.
shooter bu filimi duyduğumda ve fragmanına baktıgımda harika bir filim olduğu görünüyor ama izlemek lazım tabiki hayali puanım 8/10.İşin en Komik tarafı indirmeme rağmen filmi izleyemem...
aslında beni böyle filmler fazla sarmaz fakat aksiyon film sevenler için hakkaten sürükleyici ve iyi bir film olmuş.ama puana bakıp fazla bişey beklemeyin.
kesinlikle izlenilmesi gereken tam bir strateji filmi. hiç bir şey kaybetmeyeceğiniz hiç tereddüt etmeden alabileceğiniz yegane filmlerden, hatta bu tarzda yapılmış en iyi film lafını rahatlıkla diyebiliyorum 10/10
ben bu fiilmi beyenmeyenlere şaşıyorum arkadaşlar nasıl kötü yorum yapabilirsinizki ii bi senaryo ve oyunucluk.tamam filim 4/4 lük deil ama kötüde deil.Bence izeyin inanın aksiyona sizde kapılacaksınız.Pişman olmazsınız eminim 10/9 oda amerikan yapımı olduğu için :p
Son zamanlarda izlediğim kesinlikle en iyi filmdi.Tempo filmde hiç düşmüyor,hiç bir anında filmden sıkılmadım ve gayet heyecanlı bir şekilde takip ediyorsunuz.
bn çok beğendim walla uzun süredir bölesine sağlam bi film izlememiştim ilaç gibi walla hele o finalde rambonun:) senatörün kafasına sıktığı sahnede resmen koptum.mark wahhlberg sağlamdıtebrik ediyorum kendisini kesinlikle tavsiye ederim ama sonu biraz klasik old 9/10..