alytheguru
17 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Birkaç sahnesi dışında aşırıya kaçmadan işlenen güzel konusu ve başarılı kurgusuyla izleyin diyebileceğim bir film. Wahlbergün performansı takdire şayan bence. 10/8
bir de filmin başında afrikada ki operasyon sahnesi inanılmaz bir şekilde b.pitt in filmi spy game deki sahneye benziyor..tabii spy game bu filmden daha eski ve çok çok daha iyi bir film..
Bourne serisinden sonraki en iyi aksiyon filmi diyebilirim. Bu rollerin adamı Mark Wahlberg üzerine düşen görevi yine yapmış. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film..
son zamanlardaki seyrettiğim en iyi aksiyon filmlerinden biri.başından sonuna kadar sürükleyici bir film soluksuz izledim tek kelimeyle mükemmel herkese abartı gelebilir ama ben bu filme 10 üzerinden 10 veriyorum...
amerikan film endüstrisi içerisinde ne kadar amerikan sistemi yapılabilirse o kadarını yapan bir film, en güzel yanı ise bunu güzel bir aksiyonla birleştirebiliyor olması.
ben filmi genel olarak beğenmedim, o kadar çok boş sahne varki, filmin ilk 1 saatlik kısmında neredeyse hiç aksiyon yok, sonlara doğru film hızlanıyor ve güzelleşiyor, ve gereksiz derecede uzatılmış bir film. kahramanımız film boyunca hiç bir atışı ıskalamadı bir de konu olarak pek de mantıklı seyleri içermiyor film. diğer izlediğim keskin nişancı filmleri arasındaki en kötüsü. 6/10
Konusu çok güzel tasarlanmış. Aksiyonu yüksek, gözünüzü kırpmadan izleyebileceğiniz bir film.Tetikçimiz belki biraz sonlara doğru Ramboculuk oynuyor olabilir e ama o kadar da olacak artık
Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden bir tanesi!!!Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.Anti-Amerikan bir film olması ve kesinlikle doğru birşeyler anlatma şekli gayet güzel.Aksiyon bol hiç sıkılacağınızı zannetmiyorum...
hayatımda izledigin en iyi aksiyon filmlerinden birisiydi.. bu kadar iyi olacagını tahmin etmiyordum.. Mark wahlberg i biraz daha sevdim bu film sayesinde..Aksiyon filmlerini sevmeyenler bile bu filmle sever kesinlikle..Süper ötesi diyorum =) fazla söze gerek yok..
gerçekten cok guzel bır fılm.bence harıka.kesınlıkle ızlemenız gerekıyor.fılme zaten baslarsanız emın olun bırakamayacaksınız.ozellıkle baslangıcı ve sonu harıka.mutlaka ızleyın.