Tetikçi
    4,4
    Tetikçi hakkında görüşlerin ?

Demirtas
    Demirtas

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Bildik konusuna rağmen son derece başarılı ve merak uyandırıcı bir film Tetikçi. Mark Wahlberg bence başarılıydı. Yalnız bu tarz filmlerde ne zaman konuya aşk bulaştırılmayacak merak ediyorum. İllaki bir güzel kadın filme dahil olacak yani. Aksiyon diz boyu ilerliyor, izleyici merakla ne olacağını düşünürken bir afet hatun dalıveriyor konunun içine. Birazda saf aksiyon izlesek. Filmin politik göndermelrine ise değinmiyorum. Sonuçta bir Amerikan filmi izliyoruz. Güzel ve heyecanlı iki saat geçirmek isteyenlere tavsiye edilir.
    det-maxpayne
    det-maxpayne

22 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Mükemmel ötesi bir filmdi.
    Amerikayı eleştiren çok kaliteli bir yapım.
    Mark performansıyla 100 puanlıktı.
    Aksiyon ve heyecan dolu bir filmdi.
    Ilknur K
    Ilknur K

10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Film harika idi. anti-bushçular eminim bunu sevecektir. film çok cesaretli bir yapı ile aksiyon dolu olarak hazırlanmış. 10/9
    wolkiwolki
    wolkiwolki

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Filmi izlemeye başlarken, büyük bir beklentim yoktu, hatta normalin altında bir film bekliyordum. Film bittiğinde -bana göre- gayet isabetli beklentiler içine girdiğimi de anladım zaten :)))Tetikçi (Shooter)nin, gayet bilindik bir hikayeyi anlattığında birçok kişi hemfikirdir eminim. Hikayesi bildik de olsa, repiliklere serpiştirilmiş Anti-Amerikan söylemler herkes gibi benim de dikkatimi çekti ve bir o kadar da sevimli geldi.Val Kilmerin performansı oldukça tatmin ediciydi kanımca. Ancak Danny Gloveri kötü adam rolünde görmek bir parça değişik de olsa, o da iyiydi...Filmin sıradan hikayesi ve tatmin edici oyuncu performansları bir tarafa bırakılacak olursa, filmle ilgili en iyi taraf sanıyorum aksiyon sahnelerindeki başarısıydı...Çok acımasız olmak istemem, ancak Tetikçi 'izlense de olur izlenmese de' kategorisinde bir film benim için. Ancak yine de izlendiğinde seyirciyi pişman etmeyecek bir film olduğunu da kabul etmek gerek...
    Fahri07
    Fahri07

8 Ekim 2008 tarihinde eklendi
    aksiyon severler için güzel bir film.filmin başlangıç bölümü ve sonlara doğru daha fazla heyecanlı olmuş ayrıca orta sahneler biraz sıkıcı olsada konu gayet güzel işlenmiş.filmin amerikan karşıtı olması ise daha güzel.oyunculuk ise gayet başarılı.10/7
    sinema
    1 ziyaretçi
    27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Sürekli bir aksiyon içerisinde olan sağlam bir film. Mark Wahlberg izlenir...9/10
    burak-4038
    burak-4038

24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    Kesinlikle izlenmesi gerekenbir film süper olmuş.Hele filmdeki son 2 söz 10numara :)
    chaylak-m
    chaylak-m

12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    harika bir film hiç sıkılmadan sonuan kadar izlenecek aksiyon dolu bir serüven..
    betyl
    betyl

2 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Bence cok etkileyici bir filmdi. Oyunculugu begendim. Konusu da degisikti. 10/9 verdim. Izleyin mutlaka.
    ramam16
    ramam16

23 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    şimdi izlicem bakalım nası filmmiş..burda oylamlara bakarak çok film izledim daha kötü çıkmadı hayırlısı..
    -Lord-
    -Lord-

7 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    burdaki yorumları okuyunca izlemek istedim ve filmi izledikten sonra neden sinemada gitmedim die kafamı duvarlara vurdum...Filmden hiç bi beklentim yoktu açıkası çünkü Medusa serisini sevmemiştim ama Mükemmel bi filmle karşılaştım...Hakikaten şok edici bi film...Düşünmeden izleyin...
    asteo620
    asteo620

5 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Komplo içerisinde aksiyon başarıyla yerleştirilmiş...
    durdener
    durdener

20 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Bourne Ultimatum üzerine seyredilince tat vermeyen film. Arada ki gömlek farkı sebebiyle 10 üzerinden 6.
    sanosuki
    sanosuki

4 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Gerçekten güzel bir aksiyon filmi.
    Filmin konusu itibariyle askerler etrafında geçen bir film olmasına rağmen amerikanın büyüklüğünü, haklılığını, dünya jandarmalığını haklı göstermiyor, gözümüze sokmuyor, aksine anti-amerikan denilebilecek bir çizgide ilerleyerek diğer aksiyon filmleri dışında hafızamızda özel bir yer ediniyor.
    İzlemenizi tavsiye ederim.
    kral-2
    kral-2

29 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    izlediğim en iyi aksiyon filmlerinden biri.çok iyi düşünülmüş kusursuz bir film teşekkürler.108