Paunına ve yorumlara bakınca filmi izleyeyim dedim.Çok pişmanım.Film aksiyon harici yüzüne bakılacak cinsten değil.Tutarsızlıklar saçmalıklar birbirini izliyor.Konu diye birşey asla yok.Eğer kaliteli bir film izleyeceğim diyorsanız bu filmi rahatlıkla pas geçebilirsiniz.İzlenecek çok kaliteli filmler var değerli vaktinizi boşa harcamayın.
ben bu fiilmi beyenmeyenlere şaşıyorum arkadaşlar nasıl kötü yorum yapabilirsinizki ii bi senaryo ve oyunucluk.tamam filim 4/4 lük deil ama kötüde deil.Bence izeyin inanın aksiyona sizde kapılacaksınız.Pişman olmazsınız eminim 10/9 oda amerikan yapımı olduğu için :p
bn çok beğendim walla uzun süredir bölesine sağlam bi film izlememiştim ilaç gibi walla hele o finalde rambonun:) senatörün kafasına sıktığı sahnede resmen koptum.mark wahhlberg sağlamdıtebrik ediyorum kendisini kesinlikle tavsiye ederim ama sonu biraz klasik old 9/10..
film genel anlamıyla gayet güzel... ama bır kac sahne var aklıma takılan: helıkopterler karlı bir daga iniyor , adamlar yururken ayakları kara gırıyor az da olsa... ama helıkopterler ınerken hıc ama hıc kar ucusmuyor?ilginç...
filmde amerikayı eleştirmesi güzel ama filmin sonunu iyi getirememeleri bi eksi artısı ise sukikast silahıyla görevdeki atışları müthiş ama çok çok güzel de film diyemeyeceğim bazıları abartmış film güzel konusu senaryosu iyi çok eksikleri olmasına rağmen10/7..!