erdem-gokhan
31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel bir kurgusuyla diğer keskin nişancı filmlerinden çok farklı.Aksiyon sevenlerin hoşuna gitcek bir film. Ayrıca Enemy at the Gates filmini izlediyseniz bu filmide kesin izlemeniz lazım gittiğinize pişman olmayacağınız güzel bir film.9/10
bence izlediğim en iyi keskin nişancı filmi idi yalnız konusu bana biraz sacma geldi hani biraz daha mantıklı olabilirdi aksiyon temposu çok iyiydi bu yönden değerlendirirsek filme kötü demek haksızlık olurve ilk kez dany glover ı kötü adam rolunde gördüm çok kötü bir film değil kesinlikle izlenebilir
aksiyon seven biri için örneğin ben çok eğlendim film de baş roldeki adamımız ne içimizden geçerse hepsini yapıyor insanın içini yağlandıran sonrada bütün yağlarını eriten intikam filmlerinden.
aksiyon filmlerini pek sevmem ama bu film gercekten çok iyi bence çok sağlam bi zeka ürünü aksiyonla zeka birleşince böyle kaliteli bi film çıkıyo ortaya işte çok güzel...
yine aynı konu (görevini bırakmış eski bir asker son kez çağrılıyo ve son işinde mutlaka birşeyler oluyor). bunları izlemekten çok sıkıldık .artıık hollywood kendini tekrarlayıp duruyo.yeni şeylere ihtiyaç var.
MARK WAHLBERG komedi filminde bile oynasa aksiyon filmidir bu kesin diye düşünerek izlerim. Müthiş bir yapım harika, olağandışı bir oyunculuk ayrıca Kate Mara'nın güzelliği de apayrı bir dikkat konusu. spoiler: İzlemekten sıkılmadığım sonu mutlu sonla ve intikamla biten bir film ''mutlaka izlenilmesi gerekenlerden''.
dimensions tamam aktör halısın :) , zaten 4 veya 5 filme yorum yapmışsın birinde benim mesajımı düzeltmek için ,sevindirici bişi :) umarım mark bana kızmamıştır üzgünüm mark =(
yhav ben hayatımda bu kadar sıkıcı bi film daha izledigimi hatırlamıyom...bi kere konusu sıradan...normal bi tv filminden hicbir farkı yok...hani ben bunu bi de arkadas ortamında dvdsini izledim...yok gram sarmadı film yaa...sonunu zor getirdim getirene kadarda bazen uyukladım bazen kalktım evin icinde dolastım ve bu film toplamda 8.4 almıs...hayret verici bir olay...