4,4
Tetikçi hakkında görüşlerin ?
7 Eylül 2009 tarihinde eklendi
fene değil
4 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel bir aksiyon filmi.
Filmin konusu itibariyle askerler etrafında geçen bir film olmasına rağmen amerikanın büyüklüğünü, haklılığını, dünya jandarmalığını haklı göstermiyor, gözümüze sokmuyor, aksine anti-amerikan denilebilecek bir çizgide ilerleyerek diğer aksiyon filmleri dışında hafızamızda özel bir yer ediniyor.
İzlemenizi tavsiye ederim.
18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en anlamlı ve konusu olan bi filimdi bence bu film kaçmaz gitmenizi tavsiye ederim keskin nişancılığın ne olduğunu bu filmde görüceksiniz
18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bu film izlediğim en iyi 5 film arasına caok rahatlıkla giriş yaptı
15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film manyak olmuş ben bu adama hasta oldum adam sniperı yazmiş doğrudaan helell olsun walla ne diiim hele aksiyon sahneleri cok iiii
19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Senaryosu sürükleyici ve aksiyonun sürekli peşinizi bırakmadığı bir yapım, tavsiye ederim....
10 Ocak 2008 tarihinde eklendi
aksiyon sevenlerin kesinlikle izlemesi geren sahane bir filmm
15 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Bourne serisinden sonraki en iyi aksiyon filmi diyebilirim. Bu rollerin adamı Mark Wahlberg üzerine düşen görevi yine yapmış. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film..
20 Eylül 2007 tarihinde eklendi
bastan sona kurgusu ve jenerikleri çok güzel bi film konu olarak bakıldığda bir çok benzeri olabilecek bi addan neler üretilmiş bu beni çok sevindirdi.izleyenleri hiç sıkmyacak bi film bir daha izleyen bi insandahi ben düşünöüorum ki sıkılsın.
20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Çok klişe ve basit bir senaryo. Hareketleri ve diyaogları önceden tahmin etmek zor olmadı.
18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ben çok beğendim film. Uzun zamandır bu tarz uzun soluklu bi film islemek istiyodum ii geldi bana.
11 Ocak 2008 tarihinde eklendi
harika film.. Aksiyon sevenler için tek kelime muhteşem..
12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
harika bir film hiç sıkılmadan sonuan kadar izlenecek aksiyon dolu bir serüven..