rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
3 Mart 2012 tarihinde eklendi
Size yeni bir şey vaat etmiyor. Bilindik konular, alışılmış karakterler. Ancak kendini izletebilen, sürükleyici bir aksiyon. Wahlberg zaten yetenekli bir aktör tabii ki fakat bu gibi roller de ona ayrı bir yakışıyor. Eski bir askerin her ne pahasına olursa olsun adalet ve doğrulardan kopmayışını ve bu uğurda gerekirse karşısına kendi devletini alışını izliyoruz. Çok derin izler bırakmayacaktır. Filmin bir cümlesinde de belirtildiği gibi, Oliver Stone'un "JFK"inden esinlenmeler var gibi geldi biraz bana. Yani kim olursa olsun, yıllarca çatısı altında bulunduğunuz kurumlar da dahil olmak üzere, insanlığa ve kanunlara aykırı bir işler çeviriyorsa, onların karşısında da aynı şekilde güçlü ve kararlı durabilme fikrinden bahsediyorum. Ancak tabii ki çok derin okumalar yapmaya lüzum yok, sonuçta başından sonuna kadar saf bir aksiyon "Shooter". En büyük klişelerden biri hikayeye dahil olan esas kız zaten. Aksiyon filmlerinin olmazsa olmazıdır. Merak edenleri ve ara sıra şöyle eğlencelik filmler tercih etmek isteyenleri pişman etmeyecektir.
bir de filmin başında afrikada ki operasyon sahnesi inanılmaz bir şekilde b.pitt in filmi spy game deki sahneye benziyor..tabii spy game bu filmden daha eski ve çok çok daha iyi bir film..
Benim beklediğimden daha iyi bir filmdi. Biraz göze sokarcasına ama cesurca edilen bush karşıtı laflar, sıkı aksiyon ve bol bol entrika. Klişe bir öykü ancak işleniş ve yönetim başarılı. Bizim ?yönetemeyenler? örnek alsınlar...
hollywood'u tüm dünyaya sevdiren görkemli filmlerden birisi daha. bol aksiyon az ama boş diyaloglar. ancak yine de böyle filmleri zevkle izlemeye devam edecek oluşum da benim açımdan oldukça çelişkili bir durum!!
Bildik konusuna rağmen son derece başarılı ve merak uyandırıcı bir film Tetikçi. Mark Wahlberg bence başarılıydı. Yalnız bu tarz filmlerde ne zaman konuya aşk bulaştırılmayacak merak ediyorum. İllaki bir güzel kadın filme dahil olacak yani. Aksiyon diz boyu ilerliyor, izleyici merakla ne olacağını düşünürken bir afet hatun dalıveriyor konunun içine. Birazda saf aksiyon izlesek. Filmin politik göndermelrine ise değinmiyorum. Sonuçta bir Amerikan filmi izliyoruz. Güzel ve heyecanlı iki saat geçirmek isteyenlere tavsiye edilir.
burdaki yorumları okuyunca izlemek istedim ve filmi izledikten sonra neden sinemada gitmedim die kafamı duvarlara vurdum...Filmden hiç bi beklentim yoktu açıkası çünkü Medusa serisini sevmemiştim ama Mükemmel bi filmle karşılaştım...Hakikaten şok edici bi film...Düşünmeden izleyin...
Büyük umutlarla izlemeye başlayıp beklemediğimi bulamadığım bir yapımdı. Klasik bir Amerikan aksiyon gerilimi gibi geldi bana. Pusuya düşürülen bir adam ve onun temize çıkma çabası. Klişelerden kurtulamamış bir film. Yine de Mark Whalberg'in performansı ve ilgi çekici tetikçi sahneleri için izlenebilir. 6/10
O neydi bee.. Silah seçimi, kullanımı konusundaki en iyi filmlerden biri.. NArk Wahlberg zaten Hollywoodun yükselen starı idi bu filmde de kanıtladı kendini.. Tabii vurgu yapılan yerlerde çok önemli, amerikan yönetimi acayip şekilde eleştirilirken bir an bizim ülkemizde de aynı olayları vuku bulduğunu düşünmeden edemedim.. Neyse.. Film olarak 4x4
aksiyon severler için güzel bir film.filmin başlangıç bölümü ve sonlara doğru daha fazla heyecanlı olmuş ayrıca orta sahneler biraz sıkıcı olsada konu gayet güzel işlenmiş.filmin amerikan karşıtı olması ise daha güzel.oyunculuk ise gayet başarılı.10/7