4,4
Affedilmeyen hakkında görüşlerin ?
10 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Clint Eastwood kendisine çok yakışan kovboy karakteriyle yine kendisini izlettiriyor bu filmde. Ağır akan ama izlenir bir film.
8 Nisan 2017 tarihinde eklendi
Western, günümüzde hakkı pek verilmeyen ve sinemaseverlerin öncelikleri arasında olmayan bir tür. Unforgiven'ın çekildiği dönemde de sinemaseverler aynı tutum içerisindeydi. Western tarzı bir filmin olmazsa olmazı başarılı prodüksiyon, dönemin atmosferini başarılı bir şekilde yansıtabilmek ve canlandırması bir hayli zor karekterlere hayat verebilecek usta oyunculardır. Unforgiven'da Western türü için çok önemli olan bu üç hayati unsur da mevcut fakat yine de seyirciyi tatmin etmeyen bir nokta mevcut, senaryo. Ne yazık ki film vasat bir senaryoya sahip ve seyirci filmin sonunda tatmin olamıyor. Bu tatminsizliğe rağmen film Client Eastwood, Gene Hackman ve Morgan Freeman gibi üç usta isim için izlemeye değer, her ne kadar benim açımdan 1993 yılında En İyi Film dalında Oscar alması tartışmaya açıkta olsa, kült sayılabilecek bir yapım olduğu da unutulmamalı.
11 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Bir western filmine göre farklı/güzel bir senaryo ve yine bir western filmine göre farklı bir işleyiş...Çata-pata aksiyonun olmadığı,filmdeki karakterlerin çok iyi anlatıldığı,ancak sizi oturduğunuz yere yapıştıracak çok etkileyici sahnelerinde bulunmadığı bir western...Özellikte televizyon izlerken bir kanalda karşınıza çıkarsa beğeneceğiniz bir film,ama para veripte cdsini alırsanız,beklentileri karşılamayabilir.7/10
27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Eski western filmlerinin modern biçimi diyebiliriz film için.Açıkçası tam olarak beklediğimi bulamadım ama usta oyuncular eastwood,freeman ve hackman bu filmi yıldız film yapmayı başarmışlar onlar için 10/8
19 Mart 2006 tarihinde eklendi
Asla iyi kötü çirkinle kıyasalanamaz bir film.beklentilerimin çok altında kaldığını söylemeliyim.gene hackman ın oyunculuğu ve finali dışında son derece vasat bir film.tamam gerçekçi olmuş filan ama güzel olmamış abi ya zorlamı? 7/10
13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
ya bırakın bu işi ya gittim yorumlardan esinlendim aldım her pazar sabah trt de oynayan kovboy filmlerinden hiçbi farkı yok bence boşuna zaman kaybı son yirmi dakkaya kadar filmde silah patlamıyo ya böyle kovboy filmi olur mu oyuncu kadrosuna baktım bişey sandım gereksiz bi film bence
28 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filmin özellikle ilk yarısı oldukça yavaş ve sıkıcı.
Kötü film değil oyunculuk ve özenle seçilmiş cümleler harika ama unutmayın hiç akıcı olmayan ve yavaş bir film.