tarhansimsek
30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Klasik grav grav western tarzı filmlerden kurtulmuş ve ciddi manada bir Vahşi Batı yansıtması çizmiş bir film. Kimse boş yere silah çekmiyor ve kimse de çok kötü bir ölüm sergilemiyor.Yapımcılığını ve yönetmenliğini Clint Eastwood’un üstlendiği bu şaheser Eastwodd un western geleneğine koyduğu son şahane film olarak ödüllendirildi. Ve kanımca western geleneği de bu filmle nihayete erdi. Bundan sonrakiler traş film olur ancak. Mutlaka izlenmesi gereken (tabi western düşkünleri için) Eastwodd klasikleri:Affedilmeyen-İyi Kötü Çirkin-Bir Avuç Dolar-Birkaç Dolar İçin-Josey Wales-Pale Reader
Çok güzel bir filmdi. Öncellikle Gene Hackman gerçekten çok iyi oynamış. Filmin geneline bakacak olursak daha çok bir Dram filmi olmuş. İşler spaghetti westernlerde olduğu gibi yürümüyordu filmde; daha gerçekçiydi. Soundtrack inde yer alan Claudia adlı (William Munny’nin eşinin adı) parça çok güzeldi.
Tek kelime ile mükemmeldi.Filmin sonu gerçekten hoşdu.Eski Bill' in dönüşü süperdi.Clint Eastwood üst düzey bir oyunculuk sergiledi.Diğer oyuncularda iyidiler.
Eski western filmlerinin modern biçimi diyebiliriz film için.Açıkçası tam olarak beklediğimi bulamadım ama usta oyuncular eastwood,freeman ve hackman bu filmi yıldız film yapmayı başarmışlar onlar için 10/8
western filmleri arasında ayrı bir yeri olan bir filmdir benim için.müziği,içindeki clint easwood filmlerindeki dinginliği,karekterlerin titizlikle işlenişi tüm bunları barındırır.dört başrol oyuncusunun ve yan rollerdeki oyuncuların performansları tektek görülmeye değerdir.
eastwood'un yönetmenliği sanırım tartışılmaz her filmi bir şekilde oscara gidiyor kendide boş dönmüyo affedilmeyen de sanırım biraz milat gibi daha da güzeli yanında morgan freeman var mutlaka izlenmeli
Yönetmeniyle oyuncularıyla mükemmel bi film western budur işte.Filmin konusunu okuduğumdaa aradığımı bulamayacağımı düşünmüştüm ama tadı damağımda kaldı beni western hayranı yaptı diyebilirim.Kesinlikle izlenmeli üzerine konuşulmalı.
Fantastik bir Western drama filmi. Zaten 100 yılın en iyi 100 filminden biri seçilmiş. C. Eastwood muhteşem bir performans sergilemiş. Ayrıca Gene Hackman da çok zekice oynamış. Kaçırmayın derim...