Batman Dönüyor
    4,2
    Batman Dönüyor hakkında görüşlerin ?

Sarp Baran
    Sarp Baran

3 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    Gece gece kafa dağıtmak için izleyeyim dedim keşke izlemeyeydim. Her şeyiyle berbat özellikle kedi kadından baya tiksindim. Batman'in oyunculuğunu beğenemedim. Müziklerini de beğenemedim, genel olarak filmin çoğu özelliklerini beğenemedim. İlk yarım saati fena değil ama sonrası " berbat ". İzlemeyin izlettirmeyin.
    Sertuğ T.
    Sertuğ T.

21 Şubat 2017 tarihinde eklendi
    "Tüm Kızlar Cenette Gitti " İlk filmi çok beğenmiştim ve beğendiğim argümanları baya baya Btaman 1989 da yaptığım yorumda açıkça dile getirmiştim. Serinin 2. Filmi sınırlarını zorluyarak 1. Filmi bile geçmiş. Tim Burton harika bir yönetmen kesinlikle özellikle Batman 1989 başarısından sonra bu filmde Catwoman karakteri mükemmel olmuş. Bana göre sinema tarihindeki en iyi catwomandı batmanle ilişkileri olsun , O fiziği çevikliği haraketleri olsun aynı çizgiromandaki Catwomandı. Penguenide es geçmemek gerek originine değişik bir noktadan girmişler ve karakteri güzel tasarlamışlar. Filmde arkaplanda dönen yılbaşı temasıyla yeni düşmanlarımız birebir uyuşmuşlar. Dediğim gibi catwomına hayran kaldım. Origininede çok güzel değindi. Filmde birde çok üstüne durulmayan Max Shreccker var kendisi tamamen aklıyla savaşıyor filmde . Onuda düşmanlar cephesinde görüyoruz. Penguenin sirk ekibi Jokerin adamlarına benzemiş ama Şehri istila ederken yakıp yıkarken çok güzel duruyorlardı . Kısacası Tim Burton bir şahesere daha imza atmış . 9.4
    Amir Han
    Amir Han

5 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
    Tim Burton hiç devam filmi çekmezdi. Bir istisna yapayım dedi eline yüzüne bulaştırdı. Batman Dönüyor bence fiyasko bir film. Sebep sonuç ilişkisinin olmadığı bir senaryo. Catwoman karakterinin pozitif unsur olması dışında diğer karakterlerin antipatikliği beni filmden soğuttu. Batman filmi böyle olmamalıydı.
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

5 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
    ilk filmine göre vasat kalmış ama yine de izlenebilir 3/5
    Yunus Taşdemir
    Yunus Taşdemir

19 Aralık 2011 tarihinde eklendi
    eski olmasına rağmen güzel. kostümler pek başarılı değil.
    MojoRising
    MojoRising

4 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Bütün Batman filmleri içinde kendi içerisinde en tutarlı olan filmdir Batman Returns.
    Karakterleri insanın içine işler bi kere en başta. Kedi Kadının o kırılganlığı, C.Walken'ın canlandırdığı Max Shreck karakterinin bir çizgi roman dünyasına göre oldukça gerçekçi ama bir o kadar da etkileyici karakteri ve filme küçük küçük yerleştirilmiş birçok zekice gönderme* ile çizgi roman severlerin kesinlikle izlemesi gereken bir filmdir.

Not*: Film hakkında çok sağlam bir analiz okumak isteyen arkadaşlara Burak Göral'ın ''Neden Bazı Filmler Daha İyi?'' kitabını okumalarını tavsiye ederim.
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

13 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Tim Burton, kendiği çektiği ilk 'Yarasa Adam' a, başarılı bir devam filmi eklemişti...
    ozzy-badd
    ozzy-badd

11 Haziran 2010 tarihinde eklendi
    çok başarılı bir batman uyarlaması ...dekorlar,makyajlar,kostümler,efektler vs. çok kaliteli ...bütün kötü karakterlerede aynı hassasiyetle yaklaşılmış ...danny devito nun perfomansınada hayran kalmamak elde değil :D ...tim burton ise her zaman ki gibi ...izlenmesi gerektiğini düşünüyorum...10/9
    the-director-2
    the-director-2

23 Şubat 2010 tarihinde eklendi
    tim abimize demişlerki bak yaptığın filmin ilki tuttu devamıı getirelim.e sinemasever dostlarım biliyorsunuuzki tim abimiz kolay kolay devam filmi çekmez.mırın kırın etmiş ama sonunda kabul etmiş.sonra sinemadan anlamıyan insanlar yüzünden ikinci filme pek giden olmamış. yapımcı gelmiş üçüncü filmi başka yönetmen alacak demiş ve dediğinide yapmış.bu masalın devamını sinemasever olan biliyor zaten.demekki neymiş,,, tim abimize yamuk olmaz.
    alba42
    alba42

23 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Batman Returns iyi hoşta be kardeşim bu Michael Keatondan da Batmanmi olur ya.Bir insan bir role bu kadar uyumsuz olamaz.
    sinema
    1 ziyaretçi
    23 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    flamen_tusering nicki arkadaş, eski batman filmlerinin yorumları altında sürekli Kara Şövalyeye taş atmaktan en sevdiği eski batman filmlerinin güzelliklerini anlatmaya bir türlü fırsat bulamıyor.
    flamen-tusering
    flamen-tusering

11 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Aslında nolanı karşına alıp bu filmi ve ilk yapımı döve döve izleteceksin ki batman nasıl çekilir, çizgi roman uyarlaması nasıl olur görsün. bir yaz filmi gibi çektiği dark knight fanlar için eziyetti resmen. burtona saygılarımı sunarım.
    birakin-gitsin55
    birakin-gitsin55

12 Mart 2009 tarihinde eklendi
    iLk fiLmden daha ii... ayrica ben micheLLe pfeiffer we cristopher waLken performansLarini begendim....
    povia
    povia

21 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    tüm batman filmleri içinde kalbimde herzaman bu iki tim burton filmi var..
    harun3404
    harun3404

18 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    bana göre serinin en iyisi

ben ilk filmi izledim ama ilkinden kötü demişler ama

bana göre çok güzeldi

hele kedi kadın müthiş

penguen ise tam rolunun adamı