JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Diyaloglarıyla,işlenişiyle,yapısıyla bir ilk film için oldukça başarılı.Benim için unutulmaz değil şu anda ama her sahnesini keyif alarak izlediğim filmlerden.
Mükemmel. Çekimleriyle, diyaloglaryla mükemmel. Çok şaşırtıcı bir film zaten zamanında büyük iş yapmış. Ve ayrıca oyuncu kadrosuna bakın daha adamın ilk çektiği filmde kimler kimler oynuyor. Sinema dahisi Quentin Tarantinonun ilk başyapıtı. Zaten hemen ardından Pulp Fiction geliyor. Kesinlikle seyredilmesi gereken ve tekrar tekrar seyredilebilecek bir film.
Diyaloglar ve oyunculuk özellikle Mr.Pink in yorumları çok güzeldi örneğin bahşiş konusu beni gerçekten düşündürdü.Ama filmi çok çok büyük beklentilerle izlediğim içinde olsa gerek bi hayal kırıklığı var,sırf tarantino diyede 8.7e kadar çıkması,bilmiyorum. benden max 8/10 . Oda dediğim gibi filmin yapısı ve diyaloglar için
tarantinonun filmlerinde dikkatimi çeken olay film sadece diyalog başka bir şey yok ama bir okadar da zevkli rezervuar köpekleride bunlardan biri yanılmıyorsam imdbnın top250 listesinde de var kesinlikle izlenmeli 10/9
tarantino filmlerini izlerken hep böle bi tuhaflığa kapılıyorum film bitiyor bu kadar mı diyorum..beğenmedim bol kanlı bi film sadece..yalnız bay pembe iyidi.
Filmin öyle elle tutulur bi hikayesi yok. Tarantinoya diyaloglarına performanslarına karışmam ama hikaye olmayınca kurtarmıyor işte. Oy vermedim film meraklısına.
ucuz roman gibi bu filimde bende hayal kırıklığı bıraktı,soydukları yerle ilgili görüntü yok,sonu vasat,gereksiz sahneler,sadece dialoglar iyidi ve çekimler onun için 10/7 fazlası bence abartı olur :(
abimle birlikte izlemek gafletinde bulunduğum sağlam bir film,diyaloglar için bile izlemeye değer bence...saçmasapan şeylerin detaylarına öyle güzel giriyorlar ki bay renk cümbüşleri...