Küçükken izlemiştim ben bu filmi.Ama arada sırada aklıma gelir, hüzünlendirir beni.Çok güzel bir film. Sanırım küçük oyuncuların acıları yansıtması daha çok etki ediyor.
küçükken izlemiştim mükemmeldi. Şimdi izliyorum hala mükemmel... demek sadece küçük olmak değilmiş benim bu filmden etkilenmemi sağlayan şey...bu mudur ? bu dur kerdeş bu dur...
çocuk oyuncuların neredeyse efsaneleştiği harika bir film.izleyen her 10 kişiden 8inin ağladığı,eskiden beyaz ekranda sıkça gördüğümüz ve izlediğimiz,zamanımız bebelerinin pek bilmediği güzel bişey.öpüşme sahnesiyle hatırlanır genelde.
Çoçuklugumda bana dostlugu,arkadaşlıgı,ilk aşkı ve ölümün gerçekten acı birsey oldugunu hissettiren bir filmdi kesinlikle herkezin izlemesi gereken bir film çocuk filmi gözüyle bakmayin izlenmesi gereken baş filmlerden biridir.Yetkili arkadaşlarada çok teşekkur ederim siteye koydukları için.. :)