Eğreti Gelin

freecritic
freecritic

24 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Az önce televizyonda izledim ve bir Tv filmi olarak bile keyif alamadım.Sonlara doğru sıkıcı ve gereksiz uzun bölümleri var,bitsin artık dedim izlerken, ayrıca final sahnesi çok kötü.Yavan bir film.
akMurat
akMurat

24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
JUD GE’ye aynen katılıyorum vasatı geçmiyor. Nurgül Yeşilçay yanılmıyorsam ödül almış bu filmde; En güzel kadın ödülü olsa gerek, başka yerde izlemedim kendsini ama bu oyunculukta ödül verilecek birşey olmadığı kesin, oyuncunun yeteneği tabiki yönetmene bağlı. 10/3
cemceboglu
cemceboglu

20 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Çok kötübir film. Neden? Oyunculuk kesinlikle iyi değil. Nurgül Yeşilçay çok kötü. Yüzü tamamen hissiz. Müjde Ar rol yapamıyor. Şevket Çoruk her zamanki gibi iyi ama dikkat edilirse bu rol ona yapışmış durumda. Çoksevdiğim için onu kötü bir şey diyemem. Başroldeki genç oyuncu harika bence. Mükemmel, çok gerçekçi, çok başarılı.

Filmin kötü olmasının bir diğer sebebi ise aslında anlatmak istediği şeyi o kadar da ciddiye almaması. Bu komedi filmi mi aşk filmi mi? Gerçekçilikderdi mi var yoksa hayal mi anlatıyor? Türkiyedeki bir çokfilmde gördüğümüz gibi gene gerçeklikle bir sorunu olan bir filmle karşı karşıyayız. Acaba eğreti gelinler yaşları küçük sevgilileri ile tavşan kıyafetleri giymiş halde trene binerek ve hatta maço kabadayı sevgili onların aşkı uğruna kendi sevgisinden vazgeçer halde böyle ütopyalara doğru mu gidiyor? yani allahaşkına ne anlatacağına kararverseydi yönetmen en baştan, o zaman izleyici de farklı tepki gösterebilirdi. Bu kadar para bu kadar kitap oku, bu kadar film seyret bu kadar dünyada tanın ve sonra gel bu filmi çek ve ardından da göklere çıksın film. Kusura bakmayın kötü
dittos
dittos

29 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Kesinlikle vakit kaybı. Ne oyunculuk ne de senaryo bu filmi izlettirir. Filmde sadece Füsun Demirel'i beğendim. Bu tip rollerin kadını olmasa belki o da bocalayabilirdi tabi. Konu zengin olmasına karşın son derece Yeşilçamvari bir işlenişi var. Hele sonunda Hasan'ın makiniste "yolcularını al götür" gibi bir serzenişte bulunmasına hiç anlam veremedim. Onun karakterindeki bir rolün yapacağı şey hem Emine'yi hem de Ali'yi vurmak olmalıydı. İnsanlık dersi vermek değil. Tek kelimeyle berbat!!
smusti
smusti

10 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
bende ne yazıkki türk sinemasının bu denli dusecegine inanmazdım gercektende vakıt kaybıdır bu film hiç bir amacı yok sadece birkac oyuncunun ve yonetmenının hatrı ıcın izledim yoksa zaten belliydi boyle olacagı
tolgadolcek
tolgadolcek

9 Mart 2005 tarihinde eklendi
oyuncular rollerini iyi yapmışlar fakat Nurgül YEŞİLÇAY ın olmadık yerlerde peygaber efendimizden bahsetmesi gerçekten komik.