Eğreti Gelin

muena
muena

5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Final sahnesi haric gayet güzel bir filmdi.Fakat bazen filmi güzel kılmak için mutlu sondan vazgeçmek gerekir.Göze alamamışlar bunu demek
cenkmutlu
cenkmutlu

9 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Fena değil,açıkçası vasat bir film bekliyordum beklentimin üstüne çıktı diyebilirim.Eski zamanda geçiyor olması ayrı bir güzellik olmuş.Müzikler güzel.Oyuncular rollerine uyum sağlamış.Sonuç olarak,birçok "iyi geçinen" yabancı romantik-komediden daha iyi bir yapım.
hiko87
hiko87

2 Ocak 2007 tarihinde eklendi
fena değildi izlenebilecek bir film...
coldplayers
coldplayers

26 Mart 2005 tarihinde eklendi
bazi sahnelerde cok oyalanilmis, bazi kisimlar ise cok ozensiz bir sekilde cabuk gecilmis. bence cok guzel bir senaryo boyle rezil edilmis,yönetilememis. seyirciyi etkileyen bence film muzigi ile birlesen bazi kareler...
murattomruk303
murattomruk303

5 Mart 2005 tarihinde eklendi
Filmin gerçekten sürükleyici bi anlatımı var.Hep sonunu merak ediyorsunuz.Bu ana kadar filme iyi bi not veriyorsunuz kendi kafanızda.Hele Nurgül Yeşilçay'ın oyunculuğu da bununla perçinlenince...Ancak filmin sonunda koca bir hayal kırıklığı ile karşılasıyosunuz.Şahsen daha önce sonu bu kadar basit biten bir film görmemiştim.sırf bu yüzden: 4/10
serinay
serinay

8 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Oyuncular çok iyi.. Müzik güzel.. Kostümler uygun.. Konu iyi.. Ama yine filmin sonuna takıldım.. Film bence o şekilde bitmemeliydi.. Bana göre sonu çok saçma olmuş..
mahatma57
mahatma57

20 Şubat 2005 tarihinde eklendi
atıf yılmaz "bravo ustaya" dedirtecek, tartışmalı bir konudan tartışmasız keyifle izlenen bir seyiliğin çıkarıldığı ve oyuncuların çok iyi yönetildiği bir flm çıkarmış.. müjde ar şahane.. onur ünsal ve metin akpınar çok çok iyi..
Gokhan M.
Gokhan M.

10 Ekim 2015 tarihinde eklendi
Nurgül Yeşilçay'ın hem oyunculuğu hem de güzelliği ile Türk sinemasına ismini altın harflerle yazdırdığı film...bu rölü ondan başkası oynayamazdı. Film vizyona girdiği ilk güz izlemiştim barındırdığı eski yeşilçam öğeleri ile de çok çok beğenmiştim filmi...
MERT S.
MERT S.

16 Aralık 2017 tarihinde eklendi
Diyaloglar sıg, oyuncular nostalji, öykü Atıf Yılmaz kılişesi. Eski kalıplardan kurtulamayan bir film. Yine de Cumhuriyet ve sanatı harmanlayıp küçük dokunuşlarla döneme ışık tutması iyi bir atmosfer sağlıyor, hikayeyi güzelleştiriyor.
emrahsnr
emrahsnr

29 Haziran 2005 tarihinde eklendi
Gayet başarılı buldum. Olumsuz eleştirilere katılmıyorum. oyunculuklar, yönetim, müzik ki beni çok ağlattı, senaryo..çok güsel. keşke sinemada izleyebilseydim. en kısa sürede dvdsini satın alacağım. mutlaka görün.
müziklere ve sözlere dikkat!...
halkekmek
halkekmek

15 Nisan 2005 tarihinde eklendi
İdare eder bir türk-filmi.Füsun Demirel her zamanki gibi müthiş,artı bir kaç oyunculuk dışında pek beğenmedim filmi.Mekan çok sınırlı ortam biraz yapmacık durmuş ve filmin sonu insanda basit kalmış...birde söylemeden geçemeyeceğim şey film müzikleri mükemmeldi...
smusti
smusti

10 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
bende ne yazıkki türk sinemasının bu denli dusecegine inanmazdım gercektende vakıt kaybıdır bu film hiç bir amacı yok sadece birkac oyuncunun ve yonetmenının hatrı ıcın izledim yoksa zaten belliydi boyle olacagı
yusuf344
yusuf344

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bence bu film tartışmasız en iyi filmidir ayrıca en az film kadar müziğide müthiş...
hipap2
hipap2

18 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
film güzel izlenmesi tavsıye edılır
thebossmind
thebossmind

18 Şubat 2005 tarihinde eklendi
çok güzel bi film olmuş özellikle nurgül yeşilçay türk sinemasında artık bizi hülya avşara mahkum etmeyecek bir görüntü çiziyor şevket çoruh da ayrıca son sahnede olağanüstü bir performans sergilemiş çok süper bir film..

şiddetle tavsiye ediyorum...