Duvak
    4,1
    Duvak hakkında görüşlerin ?

fatmatuna271
    fatmatuna271

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    eger bir filmde edward norton varsa o film asla sıkıcı olamaz...En az sihirbaz kadar güzelll!!!
    isfendan
    isfendan

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Kesinlikle harika bir dönem filmiydi,rahatlıkla 10/10 verdim.Biraz geç de olsa "The Illusinoist"i yeni izlemiştim,peşi sıra bir başka başarılı Edward Norton filmi izlemek bana ayrı bir haz verdi:)Bir arkadaşımın yorumunu çok beğendim.(bunları bir bayan olarak söylüyorum ki).Hep kadınların intikamları dehşet verici olur diye bilirdim ama bu filmi izledikten sonra bu fikrim değişti!Karısını bu kadar sevipte karşılık bulamayan üstüne bir de aldatılan bir adamın neler yapabileceğini gördük.Filmin sonuyla ilgili ip ucu vermemek için daha fazla detaya girmek istemem:)Müzikler,manzara,senaryo,oyunculuk,kostümler herşey son derece başarılıydı,oscar adaylığı var mı yok mu bilmiyorum ama kesinlikle aday olduğu dalda ödül alması gereken bir yapım.Sanırım Golden Globe ödülü var,umarım devamı da gelir.Benim gibi dönem filmlerini yani genel tabiriyle "period dramaları" seven arkadaşlara izlemelerini şiddetle tavsiye edebileceğim bir film.Ayrıca yine benim gibi filmin müzikleri ile ilgilenen arkadaşlara tavsiyem filmin "www.imdb.com" daki "message board"unu veya "www.youtube.com"u ziyaret etmeleri.Fransızların meşhur bir çocuk şarkısı olan "A La Claire Fontaine"in Çinli şarkıcı "Shang Wen Jie" tarafından Çince-Fransızca yorumu da dinlemeye değer:)İyi seyirler dilerim!
    sumeyrabayramoglu87
    sumeyrabayramoglu87

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Bu sene tristan and isolde dan sonra izlediğim en güzel dram filmi oldu.Maalesef bu tarz güzellikte filmler fazla çekilmiyor.Görsellik ve müzikler harika zaten filmin müzikleri golden glbe aldı yanlış görmediysem bu senenin en iyi seyirliklerinden kaçırmayın derim
    udinarli
    udinarli

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Arkadaslar son zamanlarda izledigim iyi filmlerden bir taneside bu film Edward Norton gene cok iyi canınız sıkılmaz emin olun.
    r3volv3r
    r3volv3r

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Hiç sıkılmadan izledim zaten edward norton filmlerinde sıkılmak ne mümkün.Bence izlemeyenler izlesin yanlız şunuda söliyim her ne kadar sıkılmasanızda heyecanda yaşamıyorsunuz.
    Norton + watts + doğa güzelliği 10/8 vermeye değer.
    fatihhancar
    fatihhancar

23 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    aslinda solicek hic bi sey yok - bu film berbat bile olsa izlerim -
    ikisi de kiskanilacak oyuncular , hele Naomi yi Ellie Parker da gordukten sonra!!
    cihat1976
    cihat1976

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Edward Norton ve Naomi Watts gibi çok sevdiğimiz iki oyuncuyu barındıran ve yine çok sevdiğimiz dönem filmi türünde nitelikli bir film.Fragmanında hemen dikkati çeken Fransız besteci Alexandre Desplat imzalı şahane müzikler altın küre ödülü aldı.Umarım oscar ödülünü de alır.
    gulsahoymak
    gulsahoymak

6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    edward norton diyince akan sular durur bende.bu adamın hala oscar alamamasına inanamıyorum.umarım güzel bir film olmuştur.senaryo açısından vasat bir film gibi gözükse de oyuncularıyla film devleşebilir.Bekleyip görelim.
    ilkernew
    ilkernew

14 Kasım 2006 tarihinde eklendi
    güzel ikili ben iiiyi şeyler bekliyorum.....