Duvak
    4,1
    Duvak hakkında görüşlerin ?

ayse-melek
    ayse-melek

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    sıkıcı diğil ama sürükleyicide diğil durağan belli bi seyirde ilerleyen bi film...konuyu basit,diyaloklar zayıf belki daha farklı işlenebilridi..bence çinin büyüleyici manzarası filme büyük katkıda bulunmuş...7 puan o da filmdeki eşsiz manzaralar için
    thehighwayman
    thehighwayman

25 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Kaliteli bir film hareketli bişiler bekliyorsanız gitmeyin ama ben çok beyendim hele o soundtrackle filmin sonunda kopmamak işten bile değil romantik film severlerin kaçırmaması gereken bir eser...
    mugeh88
    mugeh88

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Atraksiyon eksikliği olan bir film gidilir izlenir ancak çok da fazla birşey beklemeyin.
    hektor-2020
    hektor-2020

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    film baştan sona çok güzel. özellikle edwardın oyunculuğu çok etkileytici zaten onun oynadığı film kötü olamaz.
    yelizcancirik
    yelizcancirik

21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    çok güzeldi.. daha akıcı olabilirdi ama oyunculuk özellikle Naomi Watts süperdi!! 21 gram dan sonra bir kez daha hayran kaldım kendisine.. izlenmesi gereken bir bilm.
    onurmengi
    onurmengi

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    içim sıkıldı 5!
    ilsalaron
    ilsalaron

19 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Ben filmi genel olarak beğendim. Özellikle Görüntü Yönetmenliği, Edward Norton ve Naomi Watts’ın başarılı ve uyumlu oyunculukları filme damgasını vuruyor. Ancak, filmle ilgili iki dezavantajda mevcut, birincisi filmin süresi çok uzun olması zaten temposu ağır olan film bir müddet sonra sıkmaya başlıyor, ikinci büyük handikapta Amerikalı oyuncuların Victoria döneminin ağdalı İngiliz İngilizce konuşmaya çalışması burada tek başarılı zaten Ingiliz olan Naomi Watts olmuş.
    gamze-karabiber
    gamze-karabiber

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Favori listeme aldım,harika bir filmdi.Edward Norton çok iyi bir oyuncu zaten laf ettirmem keşke bu film ve a good year oscar adayı olsaydı:'((bu sene izlediğim en güzel filmlerden biriydi.
    mawi-777
    mawi-777

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    edward norton için tek bişiy var . Senelerce saçma Hollywood filmlerinde oynamış ama kariyerinin son döneminde harika bir çizgi tuutmurmuş usta oyuncu. harika tek kelimeyle.Film aşk ve intikam çelişkisini güzel bi dille sunuyor. İzleyin mutlaka.
    sixthsenses
    sixthsenses

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Golden globe alan müziğiyle,Naomi Watts ve Edward Norton'un çok uyumlu ve çok başarılı oyunculuklarıyla son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden birisi.
    girlofevil
    girlofevil

ben çok beğendim
    bewhy-2
    bewhy-2

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Film baştan sona izleyiciyi içine çeken bi kurguya sahip.. Geri dönüşlerşe anlatım, konunun daha etkileyici aktarılmasını sağlamış. Dönem filmlerini ve dram türünü sevenlerin kesinlikle beğeneceği bir film. İki başarılı başrol oyuncusunun aynı zamanda prodüktörlüğü de üstlenmiş olmaları da dikkat çekici..
    gozde-ra
    gozde-ra

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    şu sıralar vizyonun hızlı bır sekılde ılelemesı dusunulecen olursa,oldukca basarılı bır yapım olmuş.Fılmın cok fazla ınsanı yormadan ızletsede, ikili ilişkilere bakıs karakter farklılıklarını oldukca ıyı analız etmısss.farklı bır konu olmasada farklı bır sekılde yakalmayı basarmıslarr
    yucuph
    yucuph

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Edward Norton un oyunculuğuna sözüm yok.adam oynuyor.lakin ne bilim film konu olarak tam olarak oturmumuş geldi bana.yoksa oyuncular olsun mekan olsun çekim olsun gayet güzel ama yine de izlenebilecek bir film diyorum.8/10
    toxicty
    toxicty

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    edward norton 1 numara!!!!!!!!!!! tam bir karakter oyuncusu .. herzaman da öle kalacak helal olsun sonsuz ol:)