film süperdi.mutlaka izleyin.tavsiye ediyorum.naomi wats ve e.norton yine oyunculuklarının zirvelerindeydiler. süpriz sonu olan bu film arşivlik bence.
anlatımı, oyunculukları, sahneleri ile dupduru bir su gibi akıp gidiyor film. iki insanın hem kendilerini hem de birbirlerini tanıma adına çıktıkları yolculuğu biraz derinliksiz ve duygulara teğet geçerek anlatsa da işini yapmıyor denilemez bu film için.
Senaryo, oyunculuk, mekan beni çok etkiledi. İnsanların kendi içlerine kendilerini tanıma adına yaptıkları güzel bir yolculuğu bize farklı bir yönüyle anlatıyor film. Bence mükemmel bir film.
ya ciddiden güzel film olmuş.. edward norton oynuyo ve gene harika bir oyunculuk harika bir film.. filmin müzikleride çok güzel filme uyuyo harika izleyin
sonuna kadar zewkle izlediğim filmlerden biri sadece zaman geçirmek için izlemeye başlayıp kısa süre içinde beni tamamen etkiledi. insanların ilişkilerin de birbirlerini oldukları gibi kabul etmelerine dayanan gerçekçi bir film
Filmi beğendim en çok da oyuncuları. sanki Dr. Fane'i Edward Norton dan başkası oynayamazmış gibi ve Mrs. Fane'i Naomi Watts dan başkası oynayamazmış gibi geldi bana, çok iyiydiler. mutlaka izleyin özellikle oyuncular için. :))
Film son derece kaliteli bir filmdi.. Uzun bir filmdi ama sonuna kadar sıkılmadan izledim! Edward Norton a zaten söyleyecek laf yok her zamanki gibi muhteşemdi!!! Bence 7,7den daha yüksek bir puanı hak ediyor!! Her izlemeyene izlemesini tavsiye ederim!!
filmın ılk yarısı ağır tempolu gozukse de aslında fılmın nasıl bır sonuca gıdecegını ,neler olacagını yıne bılmış olmam fılmı daha hoş yapıyor. trajik bır aşkın karsılık bulmasıyla gec kalınmışa yurek bağlamanın ınsan da yaptıgı değişiklik kayda deger ,izlenırse mutlaka bır etkılenme söz konusu olacaktır.