Duvak
    4,1
    Duvak hakkında görüşlerin ?

ceynepdr
    ceynepdr

31 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Kesinlikle izlenilesi bir film,aylar oldu izleyeli ama hala kimi kareler gözümün önünden gitmiş değil...Hele sonda çalan müzik yok mu...
    eroglutayfun
    eroglutayfun

27 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    film süperdi.mutlaka izleyin.tavsiye ediyorum.naomi wats ve e.norton yine oyunculuklarının zirvelerindeydiler. süpriz sonu olan bu film arşivlik bence.
    gulcanarslanlar
    gulcanarslanlar

9 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
    bence çok iyi, üst düzeyde bir filmdi. 7,8 den daha fazlasını hakediyor. 10 üzerinden 10 veriyorum.
    belinay-85
    belinay-85

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    mütiş bir film, oyunculuklar harika, konu çok güzel işlenmiş arşivde baş köşe filmi....
    delicewatt
    delicewatt

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    anlatımı, oyunculukları, sahneleri ile dupduru bir su gibi akıp gidiyor film. iki insanın hem kendilerini hem de birbirlerini tanıma adına çıktıkları yolculuğu biraz derinliksiz ve duygulara teğet geçerek anlatsa da işini yapmıyor denilemez bu film için.
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

8 Mart 2014 tarihinde eklendi
    Senaryo, oyunculuk, mekan beni çok etkiledi. İnsanların kendi içlerine kendilerini tanıma adına yaptıkları güzel bir yolculuğu bize farklı bir yönüyle anlatıyor film. Bence mükemmel bir film.
    Ertan Can
    Ertan Can

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Oyuncular muhteşemdi. İzlenmesi gereken bir film. 10/9
    alpyilmaz6
    alpyilmaz6

14 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    inanamıyorum bu film nasıl bu kadar düşük puan alır..8,5un üstünde olması gerekir..harika bir film..oyunculuklar muazzam
    darklovedmt
    darklovedmt

9 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    ya ciddiden güzel film olmuş.. edward norton oynuyo ve gene harika bir oyunculuk harika bir film.. filmin müzikleride çok güzel filme uyuyo harika izleyin
    adelante-84
    adelante-84

7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    sonuna kadar zewkle izlediğim filmlerden biri sadece zaman geçirmek için izlemeye başlayıp kısa süre içinde beni tamamen etkiledi. insanların ilişkilerin de birbirlerini oldukları gibi kabul etmelerine dayanan gerçekçi bir film
    ipegu
    ipegu

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Filmi beğendim en çok da oyuncuları. sanki Dr. Fane'i Edward Norton dan başkası oynayamazmış gibi ve Mrs. Fane'i Naomi Watts dan başkası oynayamazmış gibi geldi bana, çok iyiydiler. mutlaka izleyin özellikle oyuncular için. :))
    Ceren S.
    Ceren S.

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Film son derece kaliteli bir filmdi.. Uzun bir filmdi ama sonuna kadar sıkılmadan izledim! Edward Norton a zaten söyleyecek laf yok her zamanki gibi muhteşemdi!!! Bence 7,7den daha yüksek bir puanı hak ediyor!! Her izlemeyene izlemesini tavsiye ederim!!
    sayns
    sayns

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Edward Norton harika! Müthiş bir film !!!
    -umittheking
    -umittheking

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    beklentilerimin altında bir film izledim kötü deil ama çok da iyi sayılmaz 10 üzerinden 6 işte...
    marinesea
    marinesea

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
    filmın ılk yarısı ağır tempolu gozukse de aslında fılmın nasıl bır sonuca gıdecegını ,neler olacagını yıne bılmış olmam fılmı daha hoş yapıyor. trajik bır aşkın karsılık bulmasıyla gec kalınmışa yurek bağlamanın ınsan da yaptıgı değişiklik kayda deger ,izlenırse mutlaka bır etkılenme söz konusu olacaktır.