DÜnyanın gelmiş geçmiş en büyük bilim kurgu yapıtı. The terminator ile çıkış yapan muhteşem filmin tırmandığı doruk nokta. oyuncular hakkında tek yorum mükemmel. zaten yönetmenden de filmin işleniş kalitesini anlayabilirsiniz. terminatör 1 in devamı olan filmde tekrardan geçmişe gönderilen 800 serisi robot ile hemen peşinden gönderilen ve bu sefer john conner ı öldürmek için görevlendirilmiş olan t1000 serisi robot arasındaki kıyasıya süren savaş mükemmel işlenmiş. robot karakter olarak zaten arnold çok uygun ve rolünü çok iyi yapıyor . bunu bize daha önceki seride de ispatlamıştı. ama t1000 olarak seçilen şahıs kadar başka bir kimse seçilebilirmiydi bilemiyorum. çok mükemmel bir oyun çıkaran robert patrick filme renk katmış. T3 de gönderilen kötü robotu görünce bunu daha iyi anladım. film türünde 10 üzerinden 10 alır.
Tüm zamanların en yaratıcı ve iyi bilimkurgu aksiyon filmi. muhteşem ve schwarzenegger. bi insan bu kadarm ıiyi robot rolü yapar. Bu film kesinlikle matrix ve benzeri gibi filmerin kopya çektiği filmdir. Makine insan savaşını başlatan ilk film, kült, harkulade, efsane
Sene 91.Filme bak.Arnold Schwarzeneger yüzünün yarı rabot yarı insan olarak gösterildiği sahne.Bu bile bu filmin devrim oldugunu kanıtlar.Arka fondaki müzikler.Dicek hiç ama hiç bir şey yok.10/10 hatta bir tane daha 10 :)
“If a machine, a Terminator, can learn the value of human life, maybe we can do.” Son sözüyle beni yoğun düşüncelere sevk etmiş, zamanının ve ilk filmin çok ilerisinde mükemmel bir başyapıt. Hem aksiyon sahneleri, hem duygusal sahneleri hem de insanı gelecek hakkında düşüncelere iten sahneleri mükemmel bir şekilde harmanlanmış ve önümüze Judgement Day olarak sunulmuş. Hikaye gelişimi ve son aksiyon sahneleri bakımından ilk filmi çok fazla andırıyor ama bu sıkıcılık değil aksine büyük bir akıcılık sağlıyor. Sahnelerin sonrasını tahmin etmenize rağmen yönetmen sizi sürekli aksiyonun içinde tutmayı başarıyor. Gerçekten çok beğendim, filmleri tekrardan izlemek gibi bir huyum yoktur ama en yakın zamanda tekrardan izlemeyi çok isteyeceğim bir film.
söylenecek söz bulamıyorum. 100 kere izlemişimdir. en sevdiğim movie'dir kendileri ayrıca schwarzenegger en sevdiğim karakter ve aktör ( t-100) "come with me if you one the live" bu arada devamlı bu filmin puanı neden düşüyo anlamadım. böyle süper filme 10 üzerinden 10 verilmeli :(
Türünün en iyisi.Çevrildiğinde dünyanın en pahalı filmi olarak sinemalara gelmişti ve ozamanlar 7 yaşında olmama rağmen sinemadaydım.Hala bu filmin verdiği keyifle dizisini seyrediyorum.