KaliteTAKİP
9 Ekim 2014 tarihinde eklendi
yapım yılına göre güzel bir bond filmiydi ancak süresinin uzun olmasından dolayı filmin ortalarında oluşan durgunluk biraz sıkılmama neden oldu filmin sonlarındaki dağdaki aksiyon sahneleri ise yapım yılına göre çok iyi çekilmişti yalnız aksiyonun beklediğim kadar olmaması ve sean connery nin yerine george lazenby nin oynaması yüzünden filmi fazla beğenmedim benim gibi bond serisini çok seviyorsanız boş bir vaktinizde fazla beklentiye girmeden izlemenizi tavsiye ediyorum iyi seyirler...
diğer bond filmlerine oranla daha az ilgi çekmesinin nedeni sean conneryin olmaması fakat bu gerçeği göz önüne alan yapımcılar hemen akabindeki bond filminde sean connery yeniden başrole taşıdılar. filmin son sahnsine gerçekten kötü bağlanmış fakat sırf kayak sahneleri için izlenebilir bir film 7/10
Buda yapım yılına oranla etkileyici aksiyon sahnelerine sahip olan güzel bir bond filmiydi.Lazenby’nin tutulmamasının sebebi bence sean connery gibi birinden sonra rolü devralmasıydı rolünü iyi yapmış ama asla bir sean connery kadar da başarılı olamaz.bond hayranları izlesinler derim.
Bence Lazenby'nin 2. filmi çekmemesinin nedeni çirkinlik veya kötü rol yapması diil.Bence o bu role uygun değildi.James Bond değildi yani.Asıl nedense Sean Connery gibi birinin ardından bu rolü devralmasıydı.Sonuç olarak bence Lazenby başarıyla rolünü yapmış.Film de fena değil.İzlenebilir yani
en vasat ve en çirkin james bond'a ne yazılır ki.Filmin başında kadının intihar etmesi önler,birden birkaç adamı dövmesi gerekir ve o sırada kadın olay yerinden hızla uzaklaşır ve james bond/george lazenby "-diğer adama hiç böyle olmuyordu!!!" der,e pes yani ne kadar basit bir söz,diyaloglara bile önem verilmemiş,yeni james bond kendini izleyiciye çaresizce ispatlamaya çalışıyor.
Bence Film de Süper Aktörde!!!Fakat Bu Bir İngiliz Filmi.Hiç İngiliz Filmde Avustralyalı Aktör Oynatılırmı???Bence Tek Neden BU!!! NOT:Kişisel Görüştür.