Filmi uzun zaman nce izlemitim ve u an aklmda kalan sadece ok skldm.. abdullah ouzun mutluluk ve scak filmleri olduka kaliteli ve etkili bence.. ama bu filmi hi beenmemitim..
Merhaba, Özellikle Yavuz Bingöl ve Burhan Öçal sinemaya hiç ama hiç yakıştıramadığım rol yapmayı beceremeyen iki kişi.Bir de buna kırmızı kafa Gökhan eklenince film zıvanadan çıkmış.Nerde konu nerde film.Yazık.
bu puanla filme yazık etmişler.zaten yorum yazanların çoğu bu görüşte.benim izlediğim en eğlenceli türk filmlerinden birisi.burhan öcala cuk oturan bir tipleme var karşımızda. en az 8 puan almalıydı.benden 10/9
fena değil denebilecek bi film. Filmi,bazı güzel oyunculuklar kurtarmış denebilir.çok boş vaktiniz varsa seyredin öyle bir film.özellikle erkan can çok iyi bir oyuncu bana göre(diğer filmlerinide izlemiş biri olarak söylüyorum)bu filmde de baya iyi oynamış....
Serinin ilk filmi O Şimdi Asker kadar başarılı değil malesef.O filmde gülmekten karnıma ağrılar girmişken bu filmde sadece tebessüm edebildim.Ama 2 filmde de ortak tek bir nokta var.O da Levent Kazak’ın iyi oyunculuğu.Gerçekten rolüne tam uymuş.Sanırım bu karakteri yazarken kendisini düşünerek yazmış biraz.Tavsiye ediyorum...8/10
hakettiği puanı almmamış bence çok güzel bir bir filmdi erkan can harika oynamış onun dışında athena gökhan ve levent kazak da fena degillerdi kısaca eglenceli merak uyandıran güzel bir türk filmi