Mahmut Dede
1 değerlendirme
14 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Bence filmin vermek istediği mesaj çok önemli. Yapılan uygulamalar biraz anlamlı, insanda gerçeklik payı var, yaptığım deneylerde, süper beyin, cesaret, yüksek konsantrasyon, güç, hız ve maneviyatta artış oluyor.
Keanu çok iyi oynamış sonlara doğru abartılar var ve beyazperde puanı bence yüksek olmuş,90 ların klasik ama seyir zevki yüksek aksiyonlarından biriydi şuan izleyince basit geliyor ama yılına göre değerlendirmek lazım 7/10
Filmi 1991 yılında izleseydim.İyi filmiş falan derdim belki ama bu kadar geç izleyince aynı şeyler sıradan bir film diyebiliyoırum ancak.Polis ve çetenin arasına sızar.Hatuna aşık olur.İkilemde kalır falan filan.Dedimya aynı şeyler.
Kathryn Bigelow kadın yönetmenlerin babası olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.Patrick Swayze yi bana sevdiren film oldu.Baştan sona adrenalin dolu ve sonuna dek sizi sürüklüyor.Kesinlikle başarılı. 8/10
Çok sağlam ve heyecan dolu bir aksiyon filmi oyunculara lafım bile yok tvde izleyip çok beğendiğim filmlerden biri eski bir film olmasına rağmen hala izlemeyen varsa denk gelirse kaçırmasın güzel bir film 10/8 i fazlasıyla hak ediyor...
bu film bi kadın yonetmenden izledigim en film sinema tadında olsun gerekse kurgu senaryo olsun hersey dortdortluk mukemmel bir yapım izleyipte begenmemek gercekton cok zor tawsiye ediyorum mmmmmmmmm
Konusu biraz klasik ama iyi oyuncularla her türlü senaryo süper hale gelebilir.Bence bu filmi en iyi özetleyen cümle bu.Bildiğimiz hırsız-polis oyununun daha heyecanlı ve güzel versiyonu