Umarım güzel bir film olur , David bowie’li labyrinth izlemiştim çok ilginç ve hoş bir filmdi.Umarım bu filmin altından kalkarlar. Birde filmin konusu stephan king’in tılsım romanına çok benziyor, eğer bu kitaptan alınmışsa bu çok daha iyi olur.
sınırları zorlayan fantastik bir yapım.fantastik türünü sevmeyenler izlemesin. ya uyurlar ya da uyurlar. ama ben beğendim filmi. animasyonlar süperdi ve çok çok orjinaldi.senaryo biraz daha iyi olabilirdi. filmin sonu bakleneni karşılamıyor.ama türünde 8.5 derim. filmin sonundaki müziği de mutlaka dinleyin.
Filmi izlemek daha nasip olmadı ama Mononoke Hime'den de tanıyacağımız büyük bir senarist göze direk çarpıyor Neil gaiman...Konuyu az buçuk biliorum bence izlemeye değer...en yakın zamanda izleyeceğim :D
Sandman okuyanlar bilir bu iki adamın bileşimi çok orjinal işlere vesile olmuştur,ama sinemasal yetenekleri konusunda bazı şüphelerim verdı,lakin az önce fragmanını seyrettim ve hayran kaldım,görselik tavana vurmuş ve ayrıntılar harika,kesinlikle yılın en önemli fantastik yapıtlarından birisi,umarım bizde de sinemalara uğrar,malum herkese göre olmayan bir yapım karşımızdaki.Saygılar.
filmlerde genelde iyi kadın iyi adamla evlenir,kotu adam olur yada trajedi ile biter alıştıkk boyle senaryolara. mirror mask i alırken kapagı dikkatimi cekti ben korku filmi sanarak aldım,film hakkında bazıları ne bicim film diyebilirama filmin repliklerine ve filmdeki anatemaya dikkat ederseniz filmin ne kadar super bir konu uzerine oturtuldugunu ve karakterlerin varolan hicbir karaktere benzememesine ragmen onların hayattaki izduşumlerine dikkat edin. filmdeki karakterler hakikaten cok orjinal .filmi repliklerine ve senaryonun sizi nereye suruklemek istedigine dikkat ederek izleyin o zman film sizde,hakettigi yeri bulacak10/10
Muhteşem bir rüya anlatımı...Alice Harikalar Diyarında yı anımsatıyor.Çocukken seyrettiğm Walt Disney filmlerindeki tatlı hava var.Çok yaratıcı.Zaten filmin yaratıcı kadrosu muhteşem.Çizgiroman ve animasyon sevenlere şiddetle tavsiye ederim...
kimin ne dusunduunu umursamiyorum. tmm kendinize gore haklisiniz.ama filmi izleyince hakikatten dedim kucuklugude olan hayal gucumden şimdi eser kalmamiş ucuk we bana mutluluk weren sheyler şimdi bana saçma sapan sheyler gelio. ama isterdim ki o saçma sapan sheyleri tekrar çizebilmek resmedebilmek. film uzerinde dusuneni we analayarak izleyeni tatmin edebilcek harika bi anlatim we gorsellik olmushh izlemenizi tawsiye ederim..