mumillica
3 Temmuz 2015 tarihinde eklendi
Yönetmenliğini Oliver Stone' un üstlendiği, The Doors grubu ve daha çok Jim Morrison üzerine yazılmış 1990 yapımı "The Doors" filmi, grubun ve Morrison' ın 6-7 senelik müzik kariyerini içten ve olabildiğince net, müzikal anlamda da doyurucu bir şekilde ekrana yansıtıyor.
Ya bu adam hakkaten aşırı benziyo Jim Morrisona...Bi Jim Morrison ve The Doors hayranı olarak çok başarılı buldum...Ama grubun varlığından haberi olmayan ve Jim Morrison kim diyen biri için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim...
müzikleri hoş olsada jim morrison gibi kişilikden yoksun bir insanın methedilmesini anlayamadım.adamın ayık olduğu sahne yok oliver stone bu filmi neden çekmiş anlamadım.Belki bi döneme damgasını vurmuş biri ama annesine kufur eden adamın nesi ilgi çekici anlamadım
Val Kilmer harikalar çıkartmış. İzlediğim en güzel otobiyografidir. Meg Ryanda çok yakışmış Pam rolüne. Çok güzeldi. 2:30 saat çok güzel geçti. Kesinlikle 10 puan.
oliver stone un yönetmenliği ve filmde jim morrison dan ayırt etmekte zorlandıgım harika oyuncu val kilmer... meg ryanda çok iyi bir secim... mükemmel bir biyografi film.. doors u dinleyen birinin kesinlikle kaçırmaması gerek. ayin tatında. ruhunuzu ele geçiren bi film
Hayatımda izlediğim en iyi biyografi filmiydi.Oliver Stone gerçekten harika bir şey meydana çıkarmış.Morrison rolünde ise gerçektende Val Kilmer’dan başkası oynıyamazdı.Şunuda bir Jim Morrison hayranı olarak söyliyim filmi izledikten sonra Jim Morrison’a hayran kalıcağınıza garanti veriyorum.10/10
the doors 'un harika müziklerine ve grubun diğer elemanlarına daha fazla yer ayrılması gerekirdi bence.doors seven hiç kimsenin bu filmi beğenmeyeceğini düşünüyorum.
Tüm zamanların syd barret'la birlikte en kırık rock'n&roll üstadı jim morrison babanın şanına yakışır düzeyde bir film val kilmer'dan daha iyi kimse oynayamazdı bu rolü ayrıca oliver stone bu filmle beraber hayranlığımı harbiden kazandı 88 kere daha izlerim tahminim bu filmi
bence gelmiş geçmiş en iyi müzik filmidir. grubun tarihindeki olayların tam olarak doğru yansıtılmadığına dair spekülasyonlar olsa da son derece akıcı ve zevkle izlenen bir film. bence olaylar tamı tamına doğru olmasa bile grubun ruhunu doğru yansıtabilmiş. defalarca severek izledim.
val kilmer o kadar acid almışki çekimler sırasında sonunda kendini gerçekten morrison zannetmeye başlamış.. artık nedense morrison u val kilmerdan ayrı düşünemiyorum :) çok güsel bir film değil ama açıkçası stone un morrisonu aşağılama denemleri, onun kalbimizdeki yerinde küçük bir sarsıntı bile yaratmıyor... aksine büyüyor büyüyor büyüyor...