Baba 3
    4,6
    Baba 3 hakkında görüşlerin ?

Chev
    Chev

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Serinin sonuncusu .. kendi adıma beklediğimi bulduğumu söyleyemem bu filmde , bazen keşke çekilmeseymiş diyorum ..
    Arda Yilmaz
    Arda Yilmaz

18 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    Baba3 hep serinin en kötü filmi olarak gösterilir öyledir de.Ancak diğer Baba filmlerinden ayrı olarak bakıldığında çok iyi bir filmdir.
    redp
    redp

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    her ne kadar bu film görmezlikten gelinse de diğer partlar içinde azımsanmayacak bir değerdedir.al pacinonun yaşlanmadığını final sahnesinde görüyoruz.garcia da iyi iş çıkarmış.
    vadi-007
    vadi-007

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Beğenmedim açıkçası.Efsane seriye yakışmayacak bir film.Zaten al pacino baba 3 büyük bir hataydı dedi bir röportajında.
    ahmet-ertan
    ahmet-ertan

14 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Bu filme kötü demek haksızlık olur bence.Serinin en kötü filmi deniyor ancak Baba 1’de Marlon Brando Baba 2’de Robert de Niro gibi iki usta oyuncu Al Pacino’ya eşlik ediyordu.Burda ise sıradan bir oyuncu olan Andy Garcia eşlik ediyor.Filmin konusu,yöetmeni ve Al Pacino her zamanki gibi bence gayet başarılı.
    ace-v
    ace-v

23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Harbiden çok güzel film yapmışlar.Bi daha hayatta çıkmaz böle film olsun tüm oyuncular olsun imkansız bir araya gelmesi izlemeyenler kesin izlesin 10/10
    odinhan
    odinhan

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Kaliteli kadrosu ve müthiş senaryosu ile müthiş bir seri finali...
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    genel görüş olarak serinin en sönük filmi bu sonuncusudur.bana göre de biraz öyle.ama bir yandan düşününce de bu seriye bu tarz bir final yakışırdı.yani çok aksiyon olmayan,diğerlerine göre biraz daha yavaş ilerleyen ve seriye son noktayı koyan bir final.baba’yı baba yapan özelliklerinden biri bence budur.ilk iki filme de bakarsak çok şatafatlı çatışmalar,aynı anda bir sürü ölüm,ve sürekli akan bir aksiyon yoktur.bu da daha gerçekçi olmasını ve değerinin daha da artmasını sağlar.o birkaç sahne herkesin aklına kazınır çünkü.üçüncüsü aksiyon ve hareket açısından diğerlerinden de bir nebze zayıf ancak yine de izlenmesi gereken önemli bir başyapıt.andy garcia da yakışmış.
    godfatheralpacino
    godfatheralpacino

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Godfather Part 1 ve Godfather Part 2 ye göre daha kötü.Ama bu filmi beğenmedim anlamına gelmez.Godfather serisi her zaman için mafya filmleri arasında (ki ne kadar filmde "mafya" lafı hiç geçmese de)benim gözümde birincidir.10/10
    aslihanistanbul
    aslihanistanbul

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Bakalım 3 gün içinde tüm seriyi izlicem. filmi gerçekten çok merakk ediyorum.
    tarhansimsek
    tarhansimsek

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Şu ana kadar izlediğim en harika 10 film arasında gösteriyorum. Serinin tamamına 10/10. Çok bir söze gerek yok. Dvd arivimin en nadide parçalarından. 5-6 ayda bir cumartesi veya pazarları filmin serisini takıp izlerim. ve şu ana kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum. Ama serinin ilki bir muhteşem. Sınırlar ötesi bir duygu.
    atakanozruh
    atakanozruh

1 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Aradan geçen onca zamana karşın aynı kaliteyi koruyabilen bir 3. film. İlk ikisinden iyi olmadığı kesin ama yine The Godfather ismi bile yetiyor. İlk iki film 10/10'luk. Ama bu 9/10..
    cnksy
    cnksy

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Gitgide dahada durağan bir hal alan film seri durgunluğuna geçiş evrimini son vol'de tamamlıyor,1-2'ye kıyasla beğenmedim bu seriyi ,oyunculuklara yine diyecek birşey yok,özellikle Al Pacino'nun merdivenlerde ağladığı sahne,bir ara sessizlik oluyor sonra Al'ın sesi geliyor.1 ve 2'yi izleyenlerin doğal olarak mutlaka izlemesi gereken party 3 bende beklediğim son etkisini yaratamadı.İyi seyirler.7/10
    killswitchengage-tr
    killswitchengage-tr

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    ilk iki filme gore biras sönük...ama yinede takdire layık...
    bull13
    bull13

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Evet belki gelmiş geçmiş en iyi İKİNCİ filmi tartışabiliriz esaretin bedeli,ölü ozanlar derneği,cesur yürek, yeşil yol gibi birçok filmi bu kategori için aday gösterebiliriz fakat BİRİNCİYİ tartışamayız! mükemmel 3 leme bunları ayırmadan bir film olarak almak daha iyi