kevin costner ın bütün yeteneklerini konuşturduğu tek film kurtlarla dans.Destansı bir görsellik hayranlık uyandıracak bir oyunculuk ve bunları destekleyen senaryosu ve inanılmaz müzikleri ile dopdolu bir film.3 saat su gibi akıp gidiyor gözlerinizin önünde bir dakikasını bile sıkılarak geçirmiyorsunuz aksine her dakikası büyük bir keyif veriyor.bütün bunlarıda oscara aday olduğu 11 daldan 7 sini almasıyla fazlasıyla destekliyor.Bunlar;1-en iyi film2-en iyi yönetmen3-en iyi uyarlama senaryo4-en iyi kurgu5-en iyi görüntü6-en iyi özgün müzik7-en iyi sesfazla söze gerekte yok aslında.Tüm zamanların en iyi filmlerinden biri kurtlarla dans.
arkadaşlar bi film oyuncusuyla,konusuyla ve anlatımıyla şahaser kabul edilebilir. bugüne kadar kzılderililer hakkında bu kadar tarafsız ve gerçekçi bir film görmemiştim tebrikler doğrusu....
Kurtlarla Dans,modern bir western'dir. Kevin Costner gerek bir oyuncu gerekse yönetmen olarak filme büyük katkı yapmıştır. Kurtlarla Dans, gereksiz aralıkları olmayarak uzun uzuadıya işlenmiş bir görsel şölendir. karakterler film içinde oldukça güzel betimlenmiştir. Bu film sanata gerekli zamanı fazlasıyla ayırmıştır. Ve en güzel tarafı da ticari yanının yeterli olması, yani gişe başarısı filmdeki sanattan taviz verilerek değil, sanatın üstüne gidilerek sanatla yoğrularak yapılmıştır.
Bu filmin bende özel bir yeri var zira amazondan ilk getirtdiğim DVD ydi. Türkiyede bulamamıştım ve internetten siparişle 1 ay sonra elime ulaşmıştı film.Açılış sahnesini hala moralim bozuk - canım sıkkın olduğında koyup izlerim.Filmin çok sağlam bir öyküsü var.Kevin Costner yönetmenlik koltuğunda oldukça başarılı. 3, 5 saati aşan süresi dahi filmin akıcılığını zedelemiyor.Müzikler harika. James Horner ın en iyi işlerinden biri.Oscarları fazlasıyla haketmiş bir film...
Arkadaşların dediği gibi mutlaka arşivde bulunması gereken filmlerden biri.Filme gelince kevin costnerin en iyi filmlerinden biri.Ve bu filmden sonra kızılderilere sempatim daha da arttı.Film seni ekrandan koparmıyor.İzlemeyen çok şey kaçırmış derim.(10/10)
Bu filme ben dokuz yaşındaykenannemle gitmiş ve yaşım küçük olmasına rağmen cok beğenmiştim. Ne yazık ki Kevin Costner bu filimden sonra bir kaç yapım dışında pek varlık gösterememiştir. Ama bu filmi herkese tavsiye ederim , Kızılderililere yapılan zulmü gözler önüne seriyor.