verbalkint92
11 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Başarılı bir King uyarlaması.Oyuncularını da cok sever ve takdir ederim.Yanılmıyorsam Kathy Bates ilk ve tek oscarını bu film sayesinde almış,haketmiş de...Stephen King uyarlamalarının birçoğunun basarısız oldugunu düşündem de Misery benim için gayet doyurucu bir uyarlama.tavsiye olunur...
Hem gerilim yaratmada, hem o gerilimi yedirmede inanılmaz başarılı olan bir film. En iyi King uyarlamalarından biri.. Gerilim türü meraklılarının mutlaka izlemesi, gerilim dersi alması gerekiyor..(9/10)
mısery..harika bir filmdi.annie’nın eline düşmek mi? ; asla..beni hemen öldürün:) bu arada eğer stephen king’in kendisi,kitapları ve filmleriyle ilgileniyosanız, www.karakule.forumu.com sitemizi bi ziyaret edin.beğenirseniz üye olun ve görüşlerinizi bildiren,kısacası eğlenin ve yeni şeyler öğrenin..ilgilenenler buyursun:)
Misery King in ender kaliteli uyarlamalarından,gerçekten başarılı.Aynı şekilde Cronenberg imzalı The Dead Zone da tanıtılırsa sevinirim ki gayet başarılıdır.