tolga944
10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Acikcasi kendimden biseyler bulup birazda gecmisimi sorguladigim bir film olaark litarütürüme gecen hos tatlar birakan hos bir film olmus,aski yasamak,gecmisteki hatalardan ders almak isteyenlere tavisye ederim
izlenmeli diye düşünüyorum zira paul haggins imzalı bir film. merakla beklenen ve herkesin gözünün üstünde olduğu casino royal bence beklenenin aksine çok farklı oldu ve büyük beğeni aldı bunun arkasındaki faktör hiç şüphesiz haggins bu filmlede yine üstüne düşeni yaptığından eminim. filmin tek sorunu bazen zırvalayan zach braff gibi duruyor...?
guzel bir film arkadaslar tavsiye ederim... yalniz unutmamak gerekirki, bir cok filmi begenmememizin yegane sebebi, buyuk beklentiler icerisinde gitmemiz... super bir film bekliyorsaniz, hayal kirikligina ugrarsiniz, buyuk umutlarla salona girmediyseniz, mutlu ayrilirsiniz!