4,3
Evde Tek Başına hakkında görüşlerin ?
23 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Seyretmeyen kalmamıştır hakikaten Ekrem :) Çok çok eğlenceli ve matrak bir film...
2 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Son derece eğlenceli, hoş bir seyirlik 10/10
9 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Çocukluğumun Filmlerindendir..Ailecek show Tv nin başına geçip izlemiştik :) Hala izlemeyen varmı acaba :P
22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
serinin en iyisi...
13 Ocak 2005 tarihinde eklendi
SENELERCE ÖNCE SİNEMADA SEYREDERKEN GÜLME KRİZİNE GİRMİŞTİM.1 DE 2 DE ÇOKÇOK KOMİKTİ.SALONDA ÇOÇIKTAN ÇOK YETİŞKİN VARDI VE HERKES KOMALIK OLDU..TV DE TEKRAR SEYREDİNCE FAZLA GÜLMEDİM.AMA HİÇ SEYRETMİYEN VARSA MUTLAKA SEYTERSİN
24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çocukluk zamanımın filmlerinden . her izlediğimde hep aynı heyacanla ve zevkle izlemekteyim. şaşkın hırsızlar ve başedemedikleri 8 yaşında bir çocuk. bir de mevsimlerden kış olunca her yerde kar olunca ayrı bir tatlılık katıyor filme serinin 2 . ve 3. bölümüde güzel olmuş.
29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
harika bi film belki tv de 100 defa vermişlerdir her çıktığındada keyifle izledim.
8 Ocak 2005 tarihinde eklendi
macaulay culkin i geçenlerde esrar kullandığından sabıkalı olduğunu duydum bunlara para fazlamı geliyor nedir maradona da oyleydi
1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle süperrrrr :D:D:D
8 Aralık 2021 tarihinde eklendi
Beğenerek izlediğim renkli bir sinema. Ailece izlenebilmesi en güzel yönü. Okul etkinlikerinde de seçilebilecek ,eğlenceli zaman geçireceğimiz bir yapıt.