macaulay k.nin oyunculuğu gerçekten iyi,ilk filme söylenecek söz yok eğlenceli fakat evde tek başına 2-3-4-...ün çıkması çok mantıksızca,filmin kalitesini sarsıyo
süper eğlenceli ve sürükleyici, filmin kışın ve noel gecesinde geçmesi de filme ayrı bir tat vermiş 2. serisi bu filmin yanında oldukça zayıf kalmış, bu film ne zaman tv de çıksa ailemle beraber hala hiç sıkılmadan izleriz
Yeni yıl şerefine bu filmi yorumlayacağım bugün. Çok güzel bir filmdi. Son yarım saatini pek beğenmesem de öbür kısımlar çok eğlenceliydi. Orijinal konulu ve çok eğlenceli bir film tavsiye ederim. Joe Pesci'yi saf rolünde görmek beni üzdü
film komikti (zaten columbus’tan başka bişi beklenmezdi!) 2.’side ama 3-4 artık sıktılar hala anlamadılar heralde ilk iki kadar ii yapamıycaklarını hralde 37-38’i de görürüz:)
Evde tek başınayı kim unutabilirki...Filmin başrolu olan ufaklık gelecekteki en büyük yıldız olarak gösteriliyordu sonra bağımlılık alışkanlıkları başına dert olmuş vs...Neyse film süper komedi ve aksiyon...