Krallık
    2,8
    Krallık hakkında görüşlerin ?

47-hitman
    47-hitman

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    The Kingdom filmi baştan sona tamamen amerikan propogandası yapan bir film. Konu güzel ama filmin geneli ağır geçiyor sürekli diyaloglar sürüp gidiyor sadece filmin son 20 dakikası hareketleniyor ama o çatışma sahneleri çok gerçekçi çekilmiş o bakımdan gayet başarılıydı filmi herkese tavsiye etmiyorum sadece zaman kaybı başka birşey değil yani.
    jamesbond-2
    jamesbond-2

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    bende biraz hayal kırıklığına uğradığımı belirtmeliyim daha iyi bir film olabilirdi tamam aksiyon sahneleri iyi ama filmin senaryosu üzerinde çok uğraşılmamış.Oyuncular üzerlerine düşeni yapmışlar.Film için izlenilsede olur izlenilmesede olur çünki insana bir şey vermiyor.
    ayktez
    ayktez

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    İzlenmesi gereken güzel bir film. Filmin Amerika yanlısı olduğunu düşünenler acaba bu olayların olmadığınımı zannediyorlar......
    fudomikuta
    fudomikuta

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    bence mükkemmel ötesi bir film.ben cok sevdim.
    ilkerhaskan
    ilkerhaskan

19 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Michael Mann ismini duyduğumda büyük bir hevesle gittim bu filme ama ne yazıkki bende büyük bir hayalkırıklığı yarattı...
    valendom
    valendom

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Merak ediyorum amerika daha ne kadar kendini bu tarz filmlerde sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterecek.Hiç bitmek tükenmek bilmeyen bri amerikan propagandası,terorist saldırılar sonucunda ölen çocuklara bile üzülemiyorsunuz filimde bu propaganda yüzünden.(aslında her filmde duygulan benim gibi biri bile).Araplar üstünen oynanan oyunlarda kendilerini haklı çıkarma çabası,senaryoda eksik olan empati.Bütün bunlar göz önüne alındığında 3 patlama sahnesi birkaç silahlı sahen haricinde bütünlüğü olmayan bir film.yıllardır terörün ne demek olduğunu bilen biz türkler bile elinini altını bu kadar büyük bir taşın altına almamıştır.Michael Mann tarzına uygun büyük patlamalar ve aksiyon haricinde elle tutulur çokda büyük puanları hakeden bir film olmadığını söylemek istiyorum.Hatta Jennifer Garner ın kimi sahnelerde hüzünlendiğini gördüğünüzde bile miğdenizde ufak bir karıncalanma oluyor.Oyunculukları bu kadar kötü olan başka bir film hatta oyunculuk üstüne olamayan başka bir film daha görmek mümkün değil.umarım yayınlanır bu eleştirim 
    carinos
    carinos

26 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Kukumbles e tamamen katılıyorum.Asıl sorgulanması gereken yan odadabogaz kesilirken bir insanın ailesiyle oturup yapılanın doğru birşey olduğuna inanmasıdır.Mücadele verilmesi gereken kültür budur.Filmde de açıkca ortaya konuyor.Bunu Arap polisin gözlerinde göreceksiniz.Onun nasıl bir müslüman olduğu da ortada.Kesinlikle karalama yoktu.Çok güzel bir film.Herkesin izlemesini tavsiye ederim.
    sedataykut83
    sedataykut83

9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    amerikanın kirli ortadoğu politakısın temize çıkması için yapılan ve tamamiyle amerikan propagandası içeren bir film. öyleki ordaki halkın düşmanı gene ordaki halktır izlenimini vermek istemişler sanki ortadoğuda yaptıkları vahsi katliamların sorumluları kendileri değilmiş gibi.....
    kukembles
    kukembles

8 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Film son derece başarılı olmakla beraber anlatmak istediği şeyi cok net bır sekılde ifade etmesiyle ve de vurgulamasıyla son yıllarda ortaya konmus ender fılmlerdendır. Fılm elestırmenı arkadaslara sunu soylemek ısterımkı ıslenen konu yasanan gercek bır hıkayenın yansımasıdır. bu yuzden anlatılan hersey gercek ve dogrudur. Sonucta fılmın sonunda kı sahne her ıkı taraf ıcınde amacın aynı oldugunu anlatıyor. barıs gelmedıgı surece cok ajanların ve cok islam savaşcısının öleceğini anlatıyor. fılm bu acıdan tarafsız ve propagandasız surup gıdıyor. Bu nedenlere dayanarak fılmın ıyı bır yapım oldugunu ve ızlenmemesı ıcın hıcbır sebebı ıcınde barındırmıyor. Beyaz melek yerıne bu fılme gıtmek daha akılcı olur. Herkese İyi Seyirler....
    tolga944
    tolga944

1 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Gayet etkileyici bir film,tarafsiz gözle seyrederseniz,eminim cikarilacak dersler vardir.
    monopoly
    monopoly

1 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Klasik bir düşünceden ibaret senaryo,amerikayı öven,üstü kapalı dini eleştriler bulunan bir filim.Tavsiye etmiyorum ,gerisi size kalmış.
    umitmanav
    umitmanav

28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    bence gayet güzel bir film.kötü yorum yapanlanlar bu filmi nasıl izlediler veya nasıl bir gözle izlediler anlamadım.ama bence 10 numara bir film herkese tavsiye ederim
    mca5fmca
    mca5fmca

28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Bence gayet güzel bir filmdi.ayrıca çokda günceldi.tabi filmdeki msjı anlayana.çok abartılı güzel olmasada gayet etkileyici..
    xhero1905
    xhero1905

23 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Oldukça önyargılı gittim olumsuz anlamda.Zaten amerikaya ve bu tür dayatmalarına karşı bir tepki durumu da var.

Filmin ilk yarısının orta bölümlerine kadar durağanlık hakim.Ve sıkıcı denebilecek seviyede. İlk yarının sonlarına doğru tempo artıyor ve finale doğru doruğa çıkıyor.(tabi kendi çapındaki doruk)

Beklediğimden iyi çıksa da yine unutulanlar arasında yeralacak.
    mchl-mann
    mchl-mann

7 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Bir filmin dış görünüşü teknik dersek içerik de filmin ruhudur- ee o zaman collateralda rol keserken yada şöle diyelim michael mann'in setinde bulunurken Mr Berg(böoarğ) insan hiçmi bir şey kapmaz yada aksiyon düzeyinin minimum düzeyde olduğu fakat gerilimi daima üstte tutan The insider(russel croWe)filminidemi izlemedin-bütçesi göz önünede alınırsa teknik zaten standart birde moda olduğu üzere kamera sallanmalı tabi içerik içinse michael moore'un malum belgeselinde olduğu gibi suudi-gWbush ilişkilerine değinmek işlerine gelmemiş(iyi de niye eheh) pek ha ama pardon film hayali bir yerde neverland yada orta dünyada geçiyor tabi ben fark edemedim izlerken-berbat berbat kaçın uzağa -el gazide(faris) iyi çocuktu hastı kankaydı ama kahramanca öldü oda dimi kötü ya-tamam hakkı verilecek tek sahne amerikalı ekibi havaalanından güvenlikli bölgeye gerilimli bir şekilde götürme sahneysiydi-tek sahne tabi