3,6
Kırılgan hakkında görüşlerin ?
9 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Zaman su gibi aktı, hiç sıkılmadan, ilgiyle izledim...Değişik bir konusu var, mümkünse altyazılı izleyin ben öyle izledim ve beğendim...
14 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Hayatımda seyrettiğim benim çok çok beğendiğim filmlerden biri gerçekten muhteşem konusuyla oyunculuğuyla süper bir film tam bir kalite hele sonu yokmu o ayrı güzel kesinlikle bu filmi seyretmeyen herkese öneriyorum mutlaka seyredin çok çok güzellll
14 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Film çok başarılı ve kaliteli.Çekimler güzel.Özel efektlerde çok iyi bir iş çıkarılmış.Filmin En İyi Özel Efekt Ödülü almasına şaşmamalı.Sahne geçişleri yani kurgusu(montaj) ve müzikler çok iyi.Sahne geçişleri ile müzikler birbiriyle uyumlu olup,yerinde kullanılmış.Başroldeki Calista Flockhart ise filme ayrı bir hava vermiş.Başarılı bir oyunculuk sergilemiş.Senaryo,gizemli ve heyecanlı yazılmış ki bu,filmi de güzel yapmış.Filmde izleyiciyi şaşırtma kavramı da unutulmamış.
26 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film gercekten çok guzel vede cok zevklı izleyenler kesinlikle pişman olmazlar,zaten aldıgı oduller bos bı fılm olmadıgının kanıtı:)
30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Ally Mcbeal gerçekten oyunculuğunu ve o doğal güzelliğini konuşturmuş izlenmesi gereken bir film görüşündeyim.
Saygılarımla...
24 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Harika bir film izlenmeye değer. Diğer filmlerden oldukça farklı bir gerilim.