mantkl bir konu ile final yapsayd vasat olmaktan kendini kurtarrd ama ne yazk ki olmam. konu uzakdou da mitleen bir konu zerine kurulmu. finaldeki gizli kahramann insa duyular zerindeki ekisi zeridnen sadece psikolojik oalrak gerilim yama tekniine gitseydi ok gzel olurdu ama bunu somut hale getirip olaanst glerle besleyip olmadk bir konu ve kurgu ile karmza geldi. izlemesenizde oalcak olan filmlerden, tavsiye etmiyorum baroldeki bayan oyuncunun oyunculuu ve maggie karakterini oynayan kzn performans hatrna 10/3
yönetmenin "darkness" adlı filminden sonra bu filminide görmek beni sevindirdi.filmlerinde seyirciyi rahatsız edebilecek bir atmosfer ortaya koyuyor.ayrıca calista flockhart'ıda bu tarz filmde izlemek ilginç olacak."ally mc beal"'in depresif,yarı kaçık ama bir o kadar sevimli avukatıydı.
Jaume Balagueró belkide korku-gerilim türünde İspanyanın en iyi yönetmenlerinden ve senaristlerinden biri.Bu filmdede insanı nasıl gereceğini iyi bilmiş.7/10
ne korkabileceginiz ne de gerilebileceginiz bir film..klasik nedeni açıklanamayan olaylar,uzun saçlı tatlı bi kız çocuğunun gizemli tavırları,intikam düşkünü bir ruh vs.. uzun zamandir gerilim filmi izlemedigim icin konstantre olarak izledigim hatta kendimi baya zorladıgım ama olmayınca gülmeye basladigim bir film..kesinlikle vakit kaybıydı..
beyazperde.com da gerilim/korku türündeki filmlere bi göz atarsanız,kırılgan ın onların çoğundan oldukça üstün olduğunu görürsünüz.beğendim diyebilirim,ortalamanın üstünde olmuş,filmi izlerken ne korktum ne gerildim ama yine de güzel bi film izlediğimi düşünüyorum.simpsons ve dehşet gezegeni ne kadar pek klas filmler yok zaten bence, kırılgan onların arasından en gidilesi olanlardan...mantık dışı ve saçma kısımlar tabii ki vardır ama zaten hemen hemen her gerilim/korku da bunlara rastlamaz mıyız? o yüzden, belki bi kaç sene sonra aklınızdan silinecektir ama izledikten sonra pişman olmazsınız bence...
hoş bi film idare eder.normal düzeyde bi film.filmin sonlarına doğru sadece hemşirenini suratını görünce gece olması ve odada tek olmam hasebiyle biraz ürktüm film boyunca korku düzeyim bunun üstüde olmadı:)
film ne iyi nede kötü öylesine bir film işte övülecek çok bi yanı yok ama yerilecek yanıda yok vakit geçirmek için izlenebilir çok bişey beklemeden izlenirse tatmin olunur
Hayatımda seyrettiğim benim çok çok beğendiğim filmlerden biri gerçekten muhteşem konusuyla oyunculuğuyla süper bir film tam bir kalite hele sonu yokmu o ayrı güzel kesinlikle bu filmi seyretmeyen herkese öneriyorum mutlaka seyredin çok çok güzellll