İstila
    3,6
    İstila hakkında görüşlerin ?

freexxozgur
    freexxozgur

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Aslında filmin ölümcüldeneyden pek farkı yok aynı olaylar hertarafta yaratıklar biri zombi diyeri uzalı bu tür filmler artık insanların ilgisini çekmiyor :/ bence..
    sevdekarahasan
    sevdekarahasan

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    hiçbirinize katılmıyorum,gayet basarılı bir yapım.ben çok beğendim kesinlikle izlnmeye değer.
    ilsalaron
    ilsalaron

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Sözde ünlü kült film 'The Body Snatchers'ın devamı bu film. Ama inanın bana TV filmi olamayacak kadar vasatın üzerine çıkmayan, arkasını sadece Nicole Kidman ve Daniel Craig’in perfomansına bağlamış bir film var karşımızda.
    murtega23
    murtega23

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    film bana bakilirsa guzel nicole kidmanin oyunculugu ve filmin konusu gercekten bana guzel geldi izlemenizi tavsiye ederim
    chillie
    chillie

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir film..Çok heyecanlı...Yalnızca sonu çok yavan olmuş. Nicole Kidman her zamanki gibi çok başarılı. Daniel Craig ismini başrol diye yazmak bile gereksiz bence..
    Tavsiye ediyorum.

İyi seyirler..
    konstantine
    konstantine

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    iyi tanıtımlı ama içi çok dolu olmayan bir film
    v-arikan
    v-arikan

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Arkadaşlar, 90 larda izlediğimiz zombi filmleri bile daha çok izlenmeye değerdi. Bence paranızı boşuna harcamayın. Filmin bazı sahneleri mide bulandırıcıydı... Kususyorlar; virüs bulaştırıyorlar... İğrenç aynı zamanda trajikomik... Eve gelene kadar kusma sahnelerine güldüm...
    Melek B.
    Melek B.

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    vakit geçirilebilecek bi film ama sinema tarihine damgasını vuracak bi film değil kesinlikle.tanıdık bölümler bulabilirsiniz bu filmde..yinede nicole kidmanı izlemek güzel
    aysin-yakali-79
    aysin-yakali-79

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    çok tekrarı yapılan amerikan filmlerinden bence ama seyredilir en azından nicole için ama bence sadece ticari bi amaç için yapılmış...
    polair
    polair

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    bir nicole hastası ve craig sever olarak izledim beğendim ama biraz fazla uzaltılmış bir film...alien gelir insanlara bulaşır falan fişman tipik uzaylı-canavar-virüs filmi
    resident290
    resident290

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    gereksiz bir film olmuş.
    zeyni-kayar
    zeyni-kayar

17 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    arkadaşlar bence yanlış duşunuyorsunuz ya ben boyle fılmlerı sevdığım icin sızden farklı duşunuyorum bence gişe rekorları kıracak bır fılm bılmem guzele benzıyo
    fidelio365
    fidelio365

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    saçma sapan bi film...daniel craig oyuncu bile deil ne işi var nicole kidman la anlamış deilim..nicole kidman kariyerinde hiçbi işe yaramayacak bi film...
    hkn-oner
    hkn-oner

14 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Bence bu tür filmler sanki sırası olmayan devam niteliğinde üzerine eklenecek fazla bir şeyleri de yok. bence şubat sonrasını bekleyin asıl filmler o zaman hem biraz özlemiş olursunuz sinemayı.
    mennan
    mennan

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Film etkileyici olmasa da Kidman in oyunculugu bir harika. Sadece Kidman in oyunculugunu izlemek icin bile izlenebilir bir film.