freexxozgur
21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Aslında filmin ölümcüldeneyden pek farkı yok aynı olaylar hertarafta yaratıklar biri zombi diyeri uzalı bu tür filmler artık insanların ilgisini çekmiyor :/ bence..
Sözde ünlü kült film 'The Body Snatchers'ın devamı bu film. Ama inanın bana TV filmi olamayacak kadar vasatın üzerine çıkmayan, arkasını sadece Nicole Kidman ve Daniel Craig’in perfomansına bağlamış bir film var karşımızda.
Çok güzel bir film..Çok heyecanlı...Yalnızca sonu çok yavan olmuş. Nicole Kidman her zamanki gibi çok başarılı. Daniel Craig ismini başrol diye yazmak bile gereksiz bence.. Tavsiye ediyorum.
Arkadaşlar, 90 larda izlediğimiz zombi filmleri bile daha çok izlenmeye değerdi. Bence paranızı boşuna harcamayın. Filmin bazı sahneleri mide bulandırıcıydı... Kususyorlar; virüs bulaştırıyorlar... İğrenç aynı zamanda trajikomik... Eve gelene kadar kusma sahnelerine güldüm...
vakit geçirilebilecek bi film ama sinema tarihine damgasını vuracak bi film değil kesinlikle.tanıdık bölümler bulabilirsiniz bu filmde..yinede nicole kidmanı izlemek güzel
bir nicole hastası ve craig sever olarak izledim beğendim ama biraz fazla uzaltılmış bir film...alien gelir insanlara bulaşır falan fişman tipik uzaylı-canavar-virüs filmi
arkadaşlar bence yanlış duşunuyorsunuz ya ben boyle fılmlerı sevdığım icin sızden farklı duşunuyorum bence gişe rekorları kıracak bır fılm bılmem guzele benzıyo
saçma sapan bi film...daniel craig oyuncu bile deil ne işi var nicole kidman la anlamış deilim..nicole kidman kariyerinde hiçbi işe yaramayacak bi film...
Bence bu tür filmler sanki sırası olmayan devam niteliğinde üzerine eklenecek fazla bir şeyleri de yok. bence şubat sonrasını bekleyin asıl filmler o zaman hem biraz özlemiş olursunuz sinemayı.